Gest scandalos făcut de Florin Salam față de foștii lui colegi! Manelistul le-a băgat spaima-n oase

+2 click pentru
galerie

Gest scandalos făcut de Florin Salam față de foștii lui colegi! Manelistul le-a băgat spaima-n oase © Facebook

Scandalul dintre foştii instrumentiști ai lui Florin Salam şi celebrul manelist este departe de a ajunge la final. Deranjat peste măsură de faptul că foştii colegi s-au dezis de numele lui, „Regele manelelor” a recurs la un gest de-a dreptul scandalos.

Conform unor surse din aturajul manelistului, Florin Salam s-a declarat foarte deranjat de atitudinea foştilor colegi de trupă. Mai exact, imediat ce artistul a anunţat că se retrage pentru o perioadă aceştia s-au dezis de numele celebrului cântăreţ şi au continuat cântările. De ceva vreme se pare că manelistul a recurs la diverse ameninţări, dar nu în mod direct. Conform aceloraşi surse, Florin Salam îşi ameninţă foştii colaboratori prin intermediul unui temut interlop din Capitală. Bărbatul respectiv, unul dintre apropiaţii manelistului, a fost implicat în mai multe scandaluri ce au avut loc de-a lungul timpului şi în care a fost amestecat și celebrul manelist, ultima "ispravă" fiind un "stabor" făcut special pentru dușmanul lui Salam.

„De ceva vreme, interlopul îi ameninţă pe băieţii din formaţie. Primesc tot felul de mesaje de ameninţare, care mai de care mai explicite”, ne-a mărturisit sursa noastră.

Florin Salam o ţine din scandal în scandal

Conform unor surse apropiate manelistului, Florin Salam a fost „altoit”, cum se spune pe româneşte, de mai mulţi interlopi. Se pare că, după ce a consumat mai multe pahare cu licore bahică Florin Salam şi-ar fi luat de soţia unuia dintre interlopi. De aici şi până la o bătaie în toată regula, nu a mai fost decât un pas. Vizibil iritat de comportamentul manelistului, bărbatul respectiv i-ar fi aplicat o corecţie fizică lui Florin Salam fără să stea prea mult pe gânduri.  

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro