Gestul emoționant făcut de soția lui Ramon Chicireanu, după ce soțul ei a murit răpus de o maladie necruțătoare: "Ești o mamă eroină"

+2 click pentru
galerie

Gestul emoționant făcut de soția lui Ramon Chicireanu, după ce soțul ei a murit răpus de o maladie necruțătoare: "Ești o mamă eroină" © facebook

La doar o zi de când iubitul ei soț, Ramon Chicireanu, a murit, răpus de o boală terbilă, Roxana Chicireanu a făcut un gest înduioșător, ca omagiu pentru tatăl celor trei copii ai săi.

Roxana Chicireanu nu a postat nici un mesaj, nu a făcut nici o declarație legată de moartea lui Ramon, însă și-a schimbat poza de profil a paginii ei de Facebook.

Poate părea un gest neinteresant, însă poza alb-negru pe care a ales să o pună este una cu Ramon, în care apare radiind de fericire, cu un zâmbet larg, semn că era fericit și mulțumit de viața lui. 

Fotografia nu a fost însoțită de nici un mesaj, însă comentariile postate de internauți au fost care mai de care mai emoționante.

“Sincere condoleanţe, Roxana! O veste foarte tristă! Cuvintele sunt de prisos, dar bunul Dumnezeu să te întărească să treci peste această grea încercare, să rămâi puternic pentru cei trei copii ai tăi. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aibă în pază”, “Dumnezeu să îţi dea putere! Vă iubim pe toţi”, “Sincere condoleanţe!!!! Multă putere ca să treci peste aceste momente… Dumnezeu să fie cu voi! Ne pare atât de rău…”, “Condoleanțe, fată puternică! Ești o mamă eroină, ai fost o sotie desăvârșită… găsește încă o dată puterea să înveți sa trăiești cu o așa mare durere, pentru tine și pentru cele 3 flori pe care le-a lăsat din dragoste! Dumnezeu sa-l așeze între îngeri!”, “Condoleante! Dumnezeu să te primeasca în Raiul Lui, Ramon! Dumnezeu să vă dea putere, Roxana… să puteţi trece peste dureroasa pierdere”, sunt doar câteva dintre comentariile adăugate la noua fotografie de profil a Roxanei Chicireanu.

Cum a murit carismaticul Ramon Chicireanu

Ramon Chicireanu a fost concurent la o emisiune de cooking, unde s-a și făcut remarcat. 

El a murit la vârsta de 37 de ani, răpus de o boală cumplită, cancer limfatic, cu care s-a chinuit timp de doi ani. Din păcate, el a pierdut lupta cu viața și s-a stins ieri.

Ramon a lăsat în urmă trei copii, dar și o soție împietrită de durere. El a urmat un tratament specific în Germania, unde starea lui părea că s-a îmbunătățit. La scurt timp însă, boala a recidivat iar starea lui s-a degradat simțitor.

Acum, familia lui se chinuie să îi repatrieze trupul neînsuflețit, aflat încă în Germania. În contextul pandemiei de coronavirus, acest lucru este foarte greu, însă cu ajutorul oamenilor cu suflet mare lui Ramon, el va putea fi îmormântat creștinește în România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro