Gestul fenomenal pe care îl fac maneliștii pentru Denisa! Dacă există tratament, banii nu sunt o problemă

+3 click pentru
galerie

După ce și-a pierdut cunoștința acasă și a fost găsită de mama sa, Denisa Manelista pare să aibă fluctuații din ce în ce mai mari când vine vorba de starea ei de sănătate, motiv pentru care mai mulți maneliști de prestigiu au decis să ăi sară în ajutor.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea vedetei, dacă, după ce a fost găsită în stare de inconștiență, Denisa a fost internată într-unul dintre spitalele Capitalei pentru a fi supravegheată, în fiecare moment, de personal de specialitate, acum starea ei pare să cunoască niște îmbunătățiri. Cu toate acestea, în aceste momente, apropiații ei sunt convinși că problemele sunt departe de a dispărea, iar tratamentele devin din ce în ce mai greu de suportat. Acesta, spun sursele noastre, a fost și motivul pentru care mai mulți maneliști,  printre care și Nicolae Guță sau Florin Salam, au luat decizia să îi sară în ajutor cântăreței cu care au lucrat atât amar de vreme. ”Din ceea ce știu eu, sunt dispuși să facă rost de sumele necesare de bani pentru ca tratamentul Denisei să nu îi împovăreze financiar de apropiații ei. Deja, cred, s-au apucat să strângă bani și, dacă există tratament în lumea asta pentru boala ei, partea financiară este ca și rezolvată”, ne-a spus sursa noastră.

”Dacă va avea nevoie de medicamente scumpe, dacă va avea nevoie de orice pentru tratament, trebuie să fim pregătiți să o ajutăm. Așteptam doar un semn, nimic mai mult, pentru că înețelegem ce înseamnă să dai de greu. Dar, este un om, este o fată tânără, așa că, dacă există vreo șansă să o salvăm, o să plătim oricât este nevoie”, ne-au spus surse din anturajul maneliștilor care au luat inimoasa decizie.
Mai mult decât atât, în anturajul maneliștilor se discută deja despre ce variantă ar fi cea mai potrivită pentru Denisa, cu atât mai  mult cu cât medicii i-au recomandat acesteia să plece în strîinătate, la tratament, lucru care, evident, ar costa enorm. ”Dacă va fi nevoie de sume mari, din ce am înțeles, se vor face și concerte caritabile”, ne-a mai explkicat sursa citată.

Denisa Manelista, apel pentru amici: ”Rugati-vă pentru mine”
”Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista în urmă cu ceva vreme, pe când începuse și tratamentul homeopat. Astfel, zi de zi, Denisa a băut sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și spera la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.
De altfel, și Minodora a făcut un apel disperat pentru ca artista să fie ajutată. ”Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel... aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. ”Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm", a spus Minodora în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro