Gestul simplu prin care Mihaela Rădulescu salvează vieţi! Tu ai face asta?

Mihaela Rădulescu

Stabilită de câţiva ani la Monte Carlo, Mihaela Rădulescu trăieşte pe picior mare, dar nu rămâne indiferentă la problemele celorlalţi. Diva şi-a făcut un obicei în a sări în ajutorul semenilor şi, atunci când nu este implicată în acte de caritate, dăruieşte... viaţă.

"Azi e Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge - de când sunt în Monaco fac treaba asta la fiecare 2 săptămâni, ca tot omu' civilizat de pe-aici. De anul trecut vine și Ayan cu mine și e mândru, pentru că i-am explicat câte vieți putem salva cu sângele nostru. Nu-l doare, îi pun ăștia patch Emla cu anestezic, așa că spunem bancuri în timp ce-i ia sânge:)", a dezvăluit vedeta pe site-ul de socializare Facebook, adăîugând că în România nu a făcut aceest gest de multe ori.

"Cinstit, nu cred că am donat de mai mult de 4-5 ori sânge în România. Aici e o treabă mult mai simpla - e o rulota la care stam ceva timp la coada, dar nimic insterizant. Şi sunt mereu uimită de faptul că ne adunam cu sutele, iar ăştia de-aici nu prea vor nimic la schimb, o fac pur şi simplu", a spus MIhaela.

Cum era de aşteptat, reacţiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară, cei mai mulţi dintre ei apreciind gestul vedetei.

"Ce bine ar fi dacă ar urma exemplul vostru măcar jumătate din cei ce află că pot face acest lucru!", a scris unul dintre prietenii virtuali ai Mihaelei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro