Gestul straniu făcut de tatăl Denisei Răducu, la nici o lună de la moartea artistei! Ce spun vecinii de la Ștefănești

+4 click pentru
galerie

Gestul straniu făcut de tatăl Denisei Răducu, la nici o lună de la moartea artistei © arhivă

Tatăl Denisei este complet răvășit, de când fiica lui a pierdut lupta cu boala. Bărbatul s-a retras în casa de la Ștefănești și a început să facă schimbări pentru casă.

Pe casa Denisei Răducu de la Ștefănești se poate vedea astăzi un panou electric, chiar la vederea din fața porții. Vecini suspectează că Emilian Răducu vrea să instaleze o ramă în care să ruleze fotografii cu Denisa, pentru ca amintirea ei să rămână vie. Deasupra panoului este un bec ce stă mereu aprins și a cablat obiectul la curent. 

Geta Dovleac şi Emilian Răducu, părinţii divorţaţi ai vedetei, nu au putut trece peste neînţelegeri şi au avut discuţii aprinse chiar înainte ca fiica lor să fie înmormântată. 

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro