Ghiceşte cine este vedeta ce se ascunde în spatele maştii! HINT: e una dintre cele mai sexy vedete din România

+2 click pentru
galerie

În anul 2002 a fost desemnata cea mai frumoasă femeie din România, a devenit populară ca prezentatoare tv, iar acum este o actriţă de succes în SUA şi adoră să îşi tachineze fanii cu fotografii cât mai trăsnite.

Este vorba despre frumoasa româncă Monica Bârladeanu sau Monica Dean, numele ei de scenă pentru americani. Cea mai recentă fotografie a ei, postată pe contul personal de Facebook, este una care îi ascunde figura, frumoasa actriţă pozând ca o adevărată „catwoman”. Comentariile primite pentru fotografia postată au fost din cele mai favorabile, noul look al brunetei fiind pe placul fanilor ei.
Visul Monicăi a fost mereu de a lucra în televiziune, iar pe lângă asta şi-a dorit de asemenea să devină doctor, avocat sau o actriţă de succes. Emisiunea "La stradă" i-a deschis porţile spre o carieră în televiziune şi bineînţeles spre descoperirea de sine. A fost de ajuns o singură apariţie ca prezentator tv, astfel tânăra a fost mai mult decât  sigură că locul ei este pe sticlă. Legea atracţiei şi-a demonstrat valabilitatea şi în cazul ei, astfel dupa multă muncă şi dorinţa nemarginită de a reuşi, astăzi Monica este o actriţă cunoscută în toată lumea, numărând în palmaresul ei apariţii în serialul Lost şi peste 18 filme de succes.

Fotografii: facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro