VIDEO / Giani Kiriţă, despre tânăra brunetă alături de care a fost surprins în ipostaze apropiate. Au venit împreună la TV: "Într-adevăr, am iubită"

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Giani Kiriţă a fost surprins recent în momente apropiate cu o tânără superbă, misterioasă. Toată lumea a crezut că este noua lui iubită, pe care o ţine ascunsă, dar se pare că adevărul este cu totul altul.

Frumoasa brunetă altături de care s-a afişat fostul fotbalist era chiar fiica lui, care nu are nici 18 ani. Cei doi au o relaţie cu care se pot mândri şi asta fac de fiecare dată când au ocazia.
Sportivul a adus-o pe Roxana la "Xtra Night Show", acolo unde s-a putut vedea legătura specială care îi ţine uniţi. Deşi bruneta stă cu mama ei, nu se poate despărţi de tatăl ei, Giani Kiriţă.
"Într-adevăr, am iubită. E clar", a introdus-o fostul fotbalist pe fiica lui.
Tânăra de aproape 18 ani a avut numai cuvinte de laudă despre tatăl ei şi a vorbit fără ruşine despre relaţia lor strânsă.
"Am noroc că e foarte înţelegător. Nu mă aşteptam să fie, având în vedere că era strict cu mine când eram mică, dar acum am înţeles de ce a fost aşa", a mărturisit tânăra Roxana.
Bruneta nu este totuşi singură, ci are o relaţie cu un băiat pe nume Faris. Giani este de acord şi este mulţumit de iubitul fiicei lui.

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în București, și e un jucător de fotbal din România retras din activitate. Giani Kiriţă are doi copii: Roxana şi Marco. În cariera sa de fotbalist, Giani Kiriţă a evoluat pentru Rocar Bucureşti, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi FC Clinceni. Pentru echipa naţională, fostul fundaş a jucat de patru ori.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro