Gigi Becali, despre credinţă, mântuire şi minuni "Vreau să fac o mărturisire în zilele astea sfinte"

+2 click pentru
galerie

Gigi Becali face mărturisiri despre credinţă, mântuire şi păcate! Latifundiarul din Pipera a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, şi a recunoscut că nu ar fi reuşit să facă nimic în viaţă fără credinţă şi fără ajutorul lui Dumnezeu.

"Vreau să fac mărturisire în zilele astea sfinte. Eu nu mai am companii... companiile mele nu sunt decât de preoţi, călugari şi călugăriţe... rar oameni cu care mai stau." a declarat Gigi Becali.

În Sâmbăta Mare a Paştelui, latifundiarul vorbeşte despre minunile lui Dumnezeu din viaţa lui, într-un interviu emoţionant realizat de Mădălina Bălan.
"Am avut momente când am fost arogant, am şi jignit... mă căiam, iar acum îl rog pe Dumnezeu: <<Doamne, fă-mă din ce în ce mai bun>>", Gigi Becali a mai povestit, în cadrul interviului.

Cum a fost perioada pe care a trăit-o în închisoare Gigi Becali și cum l-a făcut să-și schimbe complet modul de gândire?

"Când am intrat în puşcărie, nu aveam nevoie de bani. Mi-a dat Dumnezeu atâta avere, pentru că nu l-am mâniat.  Eu am acceptat puşcăria. Am zis: <<Doamne, spre mânturie mi-ai dat-o, ca să mă mântuieşti. Am acceptat suferinţa cu dragoste. E greu să-ţi ia cineva libertatea. Am acceptat puşcăria pentru că e de la Dumneze şi e spre binele meu. Dumnezeu ştie mai bine decât noi ce e bine pentru noi.", mărturiseşte Gigi Becali.

Latifundiarul are şi o poziţie fermă şi faţă de cei care păcătuiesc.

"Pe unii îi înşală diavolul, fac bani, îşi lasă nevestele. Vor neveste tinere, cu 40 de ani mai tinere decât ei. Ei nu au o bucurie, au chinuri, au momentele alea de poftă trupească, care este o bucurie înşelătoare de moment a lui Satana.", a mai declarat Gigi Becali. 

Nu rataţi un interviu, în exclusivitate, sâmbătă, de la ora 15.00, la Star Special, de la Antena Stars.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro