Gigi Becali s-a decis! Își decorează palatul din București! Nu s-a mai văzut așa ceva nici la... Patriarhie

Gigi Becali este, așa cum știe tyoată lumea, unul dintre cei mai fervenți ortodocși din spațiul public. Dar, pare-se, atunci când vine vorba de religie, Gigi nu face rabat nici când vine vorba de casa pe care o are în zona de nord a Bucureștiului, aceasta urmând să sufere câteva modificărio dramatice.

Mai exact, spun surse apropiate de cercul lui Gigi Becali, de curând, latifundiarul din Pipera a luat o decizie incredibilă. Mai exact, el a cerut să îi fie aduși câțiva artiști, sculptori priecepuți în piatră și lemn, dorința lui fiind ca palatului pe care îl deține să îi fie camerele umplute cu tot felul de crucifixe, care mai de care mai meșteșugit realizate, icoanele găsite la tot pasul urmând să completeze ”peisajul” bisericesc al imobilului.
Evident, sculptorii angajați de Gigi vor fi recompensați, spun sursele noastre, pe măsură, latifundiarul fiind extrem de generos cu cei care realizează lucrări de artă bisericească pentru el, cu atât mai mult cu cât materialele în care își dorește să fie făcute sunt care mai de care mai pretențioase, motiv poentru care ”investiția” pe care o va face în palatul din Nordul Capitalei va depăți lejer câteva zeci de mii de euro.
De altfel, în curtea palatului în care își desfășoară Gigi activitatea tronează, încă de când a cumpărat imobilul, o cruce imensă.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro