Gina de la "Mireasă pentru fiul meu", cum nu ai mai văzut-o vreodată! Cum arăta fosta concurentă în urmă cu patru ani

Participarea la "Mireasă pentru fiul meu" i-a adus o maşină, dar nu şi marea dragoste, căci din cauza timidităţii, Gina nu a reuşit să cucerească niciun bărbat.

Nu şi-a găsit sufletul pereche, dar Gina este fericită, căci este înconjurată de familie şi de prieteni. Totuşi, ea rămâne în continuare timidă, la fel cum era în adolescenţă, scrie A1.ro. Într-o imagine postată pe contul personal, în 2011, Gina apare alături de colegii ei şi se poate observa cât este de timidă şi de nesigură pe ea.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

E.V.

Citeşte şi

Întorsătură neaşteptată la "Mireasă pentru fiul meu"! Cu trei săptămâni înainte de marea finală, cuplul Ray- Tina a mai primit o lovitură

Probleme la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurenţii protestează în grup! Ce refuză să facă: "La câţi hormoni am adunat în corp... "


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro