VIDEO / Gina Pistol se pregăteşte să devină mămică? Întrebată despre sarcină, răspunsul vedetei te va surprinde

+3 click pentru
galerie

Gina Pistol trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley © Instagram

Gina Pistol trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Ea este una dintre cele mai frumoase femei din ţară, el unul dintre cei mai iubiţi artişti. Fac o pereche superbă, iar totul le merge din plin.

Şi pentru că viaţa sa este una aşa cum şi-o doreşte, Gina Pistol a trecut peste episoadele din trecutul său şi, mai ales, peste fostele iubiri. Un astfel de exemplu l-a oferit în momentul în care a fost întrebată cu privire la faptul că fostul său iubit va deveni tată. Şi pentru că au împărţit trei ani din viaţă, Gina Pistol are doar cuvinte de laudă la adresa fostului său partener despre care spune că i-a dat chiar şi un mesaj în care l-a felicitat.

"Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit. Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are ", a spus Gina Pistol despre fostul iubit. 

Mai mult decât atât, surprinzătoare a fost reacţia Ginei Pistol în momentul în care a fost întrebată dacă consideră că şi fostul iubit, la rândul lui, i-ar da un mesaj să o felicite în situaţia în care aceasta ar fi însărcinată. Felul în care a răspuns, însă, i-a pus pe fanii săi pe gânduri. Gina Pistol a răspuns foarte lejer şi surprinzător despre sarcină, lăsând să se înţeleagă că deja se gândeşte să devină mamă.

"Cred că da, și el mi-ar da mesaj să mă felicite. Nimic nu este întâmplător în viață și ne este dat să trăim anumite momente în anumite etape ale vieții. Pentru mine, poate până acum nu era pregatita sau nu era omul potrivit și le-a rânduit el așa cum trebuie ", a precizat Gina Pistol.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro