Goana după faimă nu mai cunoaşte limite. Declaraţia şocantă pe care au făcut-o surorile lesbiene de la Roller Sis: "Incest e între o femeie şi un bărbat! Noi ne sărutăm, ne atingem, nu facem nimic rău!"

Iubirea lor a şocat întreaga ţară, însă Isabell şi Larisa, surorile de la Roller Sis, nu văd nimic rău în ceea ce fac. Tinerele care aspiră la o carieră muzicală susţin că dragostea lor nu poate fi considerată incestuoasă, iar motivul e halucinant. Surorile lesbiene spun că, în opinia lor, incestul poate avea loc doar între o fată şi un băiat.

"Din cauza relaţiilor cu băieţi care nu au mers, ne-am dat seama că suntem cu fetele. Suntem surori de sânge, dar părinţii nu se bagă în treaba noastră. Ei sunt foarte moderni pentru că am trăit în Germania şi oamenii văd altfel lucrurile acolo. Suntem mult mai departe cu gândirea şi asta încercăm să facem şi în România, să fie lumea mai relaxată în gândire şi să nu mai judece aşa mult. Să accepte omul aşa cum este. Acum nu vrem să ne mai ascundem, ea are 20 de ani, eu 23 de ani şi poate să ştie toată lumea. Noi am fost întotdeauna foarte apropiate, a fost ceva, dar nu chiar aşa departe, cu săruturi, cu mângâieri...

"Doamne fereşte! Nu am face aşa ceva pentru marketing"

Este adevărat ce am declarat noi, că suntem lesbi. Doamne fereşte, nu am fi făcut aşa ceva pentru marketing niciodată! Lumea o să vadă că e adevărat totul!

Sunt foarte mulţi apropare de noi, sunt cu gândirea de nota 10, dar mulţi ne judecă, ne dau mesaje urâte. Poate ajungem să îi schimbă şi pe ei şi poate o să spună: îmi place ideea, nu e chiar aşa de rău!

Ce simţim noi este ceva ce nu putem descrie, este o atracţie foarte puternmică şi o iubire ce nu se poate descrie. Nu este incest, nu ne vedem ca un bărbat şi o femeie, frate şi soră, adică incest. Soră cu soră nu putem face lucruri rele, că ne sărutăm, ne atingem, chestii de astea, nu le vedem ca un rău. Am avut şi prietene cu care am încercat mai multe relaţtii. Suntem lesbi, ne axăm pe fete, dar nu înseamnă că nu ne plac şi bărbaţii", a declarat Isabell, de la Roller Sis, luni, la Acasă TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro