Goliciunea Biancăi l-a convins pe Victor Slav să-i ofere inelul de logodnă. Momentul cererii în căsătorie a fost porno. Dezvăluiri picante făcute de roşcată

Lucrurile devin serioase între Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. La nici jumătate de an de când s-a cuplat cu prezentatorul rubricii "Vremea", roşcata a primit inelul de logodnă şi nu oricum, ci într-un moment şi cadru în care nu s-ar fi aşteptat.

"Inelul mi l-a dat acasa. Eram semi dezgolita, cu părul ud, iesisem de sub duş, eram nicicum. A, şi eram şi nervoasă, pentru că nu ştiu ce nu îmi găseam. Atunci mi-a zis ca are un cadou pentru mine. S-a pus in fata mea, m-a pus sa inchid ochii să nu văd ce mi-a adus. Am închis ochii şi mi-a pus inelul pe deget. A fost o chestie frumoasă. Povestea e mult mai amplă, dar încerc să o ţin secretă, pentru mine.

Victor mi-a zis de mai multe ori că vrea să trăim împreună. Am discutat şi despre copii. În momentul de fata simt ca sunt foarte iubita. E prima data cand am sentimentul asta de siguranta, ca pot avea incredere, ca nu ma poate dezamagi", a povestit Bianca Drăguşanu, joi, la Kanal D.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt împreună de la sfârşitul anului trecut.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro