Grasă şi curajoasă! Ozana Barabancea s-a pozat în costum de baie, alături de Daniela Crudu şi Dana Săvuică. Vezi imaginea surprinzătoare!

+2 click pentru
galerie

Ozana Barabancea loveşte din nou! Soprana a acceptat fără să stea pe gânduri provocarea de a apărea într-un nou show marca Antena 1, "Splash - Vedete la apă", chiar dacă participarea presupune şi apariţia ei în costum de baie.

Fără să fie complexată de formele ei rubensiene, jurata de la "Te cunosc de undeva" şi-a tras pe ea un costum de baie întreg şi a intrat la apă, alături de Daniela Crudu, Dana Săvuică, Dj Harra şi alte vedete autohtone. Şi chiar dacă mai are de lucrat până va ajunge că aibă o siluetă cu care să se mândrească, soprana nu se ruşinează cu corpul ei, ba chiar s-a fotografiat alături de sexoasele colege de emisiune, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare.

Nu este prima dată când Ozana îşi etalează cu mândrie silueta în costum de baie! De când a venit căldura, soprana a postat pe internet mai multe fotografii de la piscină, fără să-i pese de cârcotaşii care au asemănat-o cu o balenă eşuată.

A slăbit peste 40 de kilograme

Ozana Barabancea are motive să se laude cu silueta ei, chiar dacă mai are de muncit până când va avea corpul mult visat. Soprana a reuşit să slăbească peste 40 de kilograme, în doar un an, urmând o dietă bazată pe proteine.

Meniul ei diferă de la o zi la alta şi de la o săptămână la alta, dar se compune din cinci mese pe zi – trei mese principale şi două gustări. Proteinele fiind baza, este vorba în primul rând de carne, ciuperci, oua de prepeliţă etc. În unele zile, se acordă ”dezlegare” la fructe, însă nu are voie să mai mănânce nimic după ora 19.00.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro