Graviduţa Andreea Mantea nu renunţă la ţinutele sexy! A fost la un pas să-şi arate lenjeria intimă în direct

foto: facebook

Andreea Mantea este o graviduţă extrem de sexy! Frumoasa brunetă nu are de gând să renunţe la ţinutele sexy nici măcar în semestrul al doilea al sarcinii, chiar dacă uneori o pun în dificultate.

Andreea Mantea a fost la un pas să-şi arate lenjeria intimă în direct, în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Frumoasa brunetă nu renunţă la ţinutele sexy nici măcar în această perioadă a vieţii ei.

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a îmbrăcat o rochie largă în partea de sus, însă lungimea acesteia i-a ridicat probleme. Din fericire pentru ea, nu s-a văzut nimic indecent.

captura Antena 1

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

 
 

Andrei şi Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" au făcut anunţul cel mare! Nimeni nu se aştepta la o astfel de veste din partea lor

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au cedat! Şi-au dat frâu sentimentele şi au uitat de camere! Imagini incredibile cu împăcarea de seara trecută

Cristina şi Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt şocaţi! Un anonim le-a lăsat asta la uşă şi a fugit

Durerile s-au declanşat! O ambulanţă a fost trimisă în casa "Mireasă pentru fiul meu"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro