Guță are un comportament ciudat în pat! O fostă iubită descrie cu lux de amănunte ce face de a lăsat-o cu gura cascată

După ce a ameninţat-o că este dispus să facă orice pentru a nu o pierde, manelistul s-a afişat în mall în compania unei alte domnişoare. Bruneta, care părea să îi fi cucerit definitiv inima, nu a stat deloc cu mâinile în sân şi s-a împăcat cu fostul iubit, iar relaţia lor a ajuns deja la nivelul următor, iar femeie iese la atac.

Nicolae Guţă şi fosta lui iubită, Alina, au fost de nedespărţit timp de câteva săptămâni, atât cât a durat şi relaţia lor de iubire. După ce a ameninţat-o că îi dă foc la tot, dacă îl părăseşte, manelistul a primit lovitura supremă din partea Alinei, care s-a decis să îl părăsească, iar el s-a reprofilat repede, nu cumva să rămână singur.


Când a văzut că fostul iubit a avansat cu paşi repezi în noua relaţie, Alina s-a decis să povestească câteva aspecte, emoţionante din intimitatea lor. „Cum a făcut cu mine nu o va face cu nimeni, cu siguranţă. În cazul nostru, a fost un moment foarte sensibil pentru el. M-a cerut de soţie cu toată familia mea de faţă, şi de ziua lui”, a declarat Alina.


Bruneta nu s-a oprit aici, şi a întrecut limitele intimităţii, cuvintele ei lăsându-i pe mulţi cu gura căscată, mai ales că era vorba despre momentele lor... din dormitor. „Nicolae plăngea când era cu mine în pat, indiferent de situaţie, chiar şi în momentele intime. Când l-am întrebat de ce face asta, mi-a spus, plângând, că îi e frică să nu îl părăsesc”, a mai spus Alina.


Chiar dacă ea este acum fericită şi se pregăteşte pentru cel mai frumos moment din viaţa ei, acela când va fi mireasă, Alina nu s-a putut abţine să nu facă câteva remarci şi la adresa actualei iubite a lui Nicolae Guţă. „Aia vrea doar banii şi atât. Asta poate oricine să vadă. Mie nu mi-a trebuit 1 leu de la el. Ca mine nu mai găseşte”, a mai spus bruneta.

Citeşte şi:

VIDEO / Ar putea fi bolnavă de cancer, dar lui nu-i pasă! Beyonce de România, dată afară din casă de Guţă

King Guţă, nedespărţit de logodnica sa! A dus-o la castel

VIDEO / Reacţia incredibilă a lui Nicolae Guţă, atunci când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro