VIDEO / Guţă, huţa-huţa cu nepoata Narcisei! "Mult zgomot pentru nimic"

captura Antena 1

Nicolae Guţă a intrat într-un nou bucluc! Nepoata Narcisei i-a pus familia manelistei în cap.

Invitat în platoul emisiunii "Un show păcătos", Nicolae Guţă s-a arătat impresionat de calităţile Larisei, nepoata Narcisei. Manelistul a fost revoltat de faptul că Narcisa i-a instalat camere video în casă şi a ameninţat-o cu bătaia.


"E o fată drăguţă, care are perspectivă. Narcisa până nu şi-o ia de la mine nu se linişteşte. Pe mine mă enervează gestul Narcisei", a declarat Nicolae Guţă la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Frumoasa brunetă a spus că este ruşinată de tot acest scandal şi a negat orice relaţi cu manelistul: "Îmi este ruşine de părinţii mei, de poziţia în care sunt pusă. Eu nu am nicio treabă cu Nicolae Guţă. Nu este frumos cum aţi procedat voi şi Narcisa.

"A pus camerele pentru că se auzeau nişte tropăituri în tavan. Tu când l-ai lăsat să te pipăie, nu te-ai gândit că o să ajungi la TV?", a explicat sora Narcisei.

Narcisa are un copil cu Nicolae Guţă

Nicolae Guţă şi Narcisa sunt legaţi de copilul pe care îl au împreună, un băiat pe nume Alberto. Manelista este cea care îi este alături de peste zece ani de zile şi i-a trecut cu vederea nenumărate aventuri, inclusiv faptul că acesta a avut o fetiţă cu Beyonce de România. În ultimul an, Guţă s-a cuplat cu Flori şi a lăsat-o însărcinată. Bruneta a avortat când a aflat că manelistul are o aventură cu Iulia, o blondă focoasă.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Loredana Chivu, anchetată de poliţie: "Sunt acuzată că ascund nişte bani pe care nu-i pot justifica!"

VIDEO / Narcisa Guţă, la detectorul de minciuni! Adevărul a ieşit la iveală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro