Halep are de ce tremura! În China va avea parte de coșmarul vieții ei! Vezi ce o așteaptă acolo

După ce a încheiat socotelile cu US Open-ul fiind eliminată de jucătoarea italiană Flavia Peneta în faza semifinalelor, Simona Halep a revenit în ţară pentru câteva zile, iar apoi a luat drumul Asiei. Nu fără emoţii însă, cea mai bună jucătoare de tenis din România având toate motivele să se teamă de rezultatele pe care le va avea acolo.

Simona Halep nu abandonează participarea la turneele de top ale lumii nici chiar dacă este încă nerefăcută complet după o accidentare. De cu totul altă natură sunt însă problemele jucătoarei noastre atunci când trebuie să participe la turneele din Asia.

Simona Halep ar fi cea mai bucuroasă dacă ar avea în Asia doar mâncare europeană

Mai exact, bucatele pe care le va mânca acolo îi dau mari bătăi de cap din cauza condimentelor pe care le folosesc la orice aliment. Iar acestea ţin de alimentaţia specifică acelei zone a planetei. Simona care a dezvăluit la un moment dat că are probleme din cauza gastritei și că trebuie să fie foarte atentă la ce mănâncă, fiindu-i interzise preparatele picante, care-i pot provoca mult rău . ”Nu este singura jucătoare care se plânge de aceste probleme legate de alimentaţie. Mulţi alţi tenismeni s-au plâns că starea lor de sănătate le-a fost dată peste cap, tocmai din cauza alimentaţiei. Corpul se obişnuieşte cu greu cu preparatele asiatice, mare parte dintre ele destul de condimentate”, a ţinut să precizeze pentru Spynews.ro, antrenorul Marius Vecerdea, cel care a fost la un pas de a deveni antrenorul Simonei Halep.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro