Halucinant! O cântăreaţă cunoscută de muzică populară şi-a visat mama moartă. Ce a urmat i-a schimbat întreaga viaţă

Silvana Rîciu este o cântăreaţă de muzică populară apreciată de la noi, iar astăzi a făcut dezvăluiri neaşteptate despre visele premonitorii pe care le are.

Silvana Rîciu a trecut peste problemele pe care le-a avut cu soţul ei, iar acum este liniştită. Cântăreaţa de muzică populară a vorbit despre visul pe care l-a avut înainte să moară mama ei.

"Am avut un vis premonitoriu. L-am visat pe preot cum o ducea pe mama la groapă. L-am întrebat dacă mama va muri şi nu mi-a răspuns, dar s-a uitat trist la mine.  Eu l-am visat fix aşa cum era, deşi nu-l văzusem vreodată. La scurt timp mama a murit. Săptămâna trecută am visat că mi-au căzut trei dinţi. Ştiu că e de rău, înseamnă moarte. Copiii mei trebuiau să plece la ţară şi nu i-am mai lăsat", a declarat Silvana Rîciu, miercuri, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Mai mult, interpreta a vorbit despre modul în care a slăbit 11 kilograme. "Am slăbit 11 kilograme, dar mai vreau să mai dau jos 4. Am avut voinţă. N-am mâncat zaharine de două luni, mănânc numai raw vegan", a adăugat ea.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Vedetele se roagă la biserică pentru Marian Dârţă! Drama lui le-a impresionat până la lacrimi

VIDEO / Cum topeşte kilogramele cunoscuta interpretă Silvana Rîciu? Fie ploaie, fie vânt, ea nu renunţă la sport!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro