Halucinant! Primul iubit al Cassandrei de la "Mireasă pentru fiul meu", băgat la închisoare de mama dansatoarei

foto: arhiva

Halucinant! Povestea de viaţă a Cassandrei, dansatoarea de streaptease de la "Mireasă pentru fiul meu", nu încetează să şocheze. Fostul iubit al tinerei a dezvăluit că mama acesteia l-a băgat la închisoare pe primul ei iubit.

Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" şochează din nou! Bărbatul acuzat de mama tinerei că a dus-o în Germania să se prostitueze a dezvăluit că primul iubit al fetei a fost băgat la pârnaie de cea care i-a dat viaţă.

"Fostul prieten al Cassandrei a fost la puşcărie, din cauza mamei ei, care i-a făcut plângere la Poliţie. Era nevinovat. Să nu mă facă să spun mult mai multe decât spun. Am fost acum vreo 3 săptămâni în ţară. Mama Cassandrei vorbeşte mult, fără să aibă dovezi. Sunt multe persoane care unele ne vor răul nouă, altele mie", a declarat Ştefan, bărbatul acuzat de mama Cassandrei că a dus-o să se prostitueze în Germania, la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Cassandra a mărturisit că a mers în Germania, ştiind faptul că Ştefan era proxenet: "Eu am auzit că s-ar ocupa cu trafic de persoane, dar mi-a spus să nu mai cred lumea. Când am plecat în Germania, ştiam că se ocupă cu asta. Am fost în Cipru şi acolo mi-am făcut un iubit, pe care mama l-a băgat la puşcărie. Mama i-a spus să nu facă sex cu mine, dar mama s-a dus şi a făcut plângere împotriva lui. Eu eram minoră şi legile din afară sunt altfel".

Robert, iubitul din casa "Mireasă pentru fiul meu" al Cassandrei, a spus că nu îl interesează trecutul partenerei sale: "Eu nu cred că ea s-a prostituat în Germania, pentru că dacă ar fi fost aşa a fost o greşeală. Nu mi-a ascuns nimic. Ea ştie că i-aş fi acceptat orice şi mi-ar fi spus. Eu voi fi bodyguard la un club, iar ea poate dansa acolo".


Mama Casandrei a spus că-l place pe Robert, dar îl roagă pe acesta să se poarte mai frumos cu fiica ei: "Îmi place de Robert, dar cred că uneori ar trebui să se mai controleze. Cred că mama lui Robert nu o place pe Cassandra, pentru că nu vrea să intre în direct şi nici nu a trimis şi ea un buchet de flori. Vreau să-i mulţumesc mamei Cassandrei, pentru că îi susţine pe copii. mama Cassandra
"Eu îl susţin pe Robert. Nu mă interesează trecutul ei. Şi pe mine m-a deranjat limbajul lui Robert la adresa ei. Eu lucrez 12 ore pe zi şi e foarte greu să urmăresc această emisiune şi să intervin. Eu susţin această relaţie şi îi respect deciziile lui Robert, pe care îl rog să se controleze. Îmi doresc tot sufletul să renunţe la ideea de a sări gardul. Eu consider că a fost o ieşire copilărească. Robert, cineva acolo sus te veghează! Bunicul lui, care a decedat, l-a crescut, a avut încredere în el şi i-a dat numai sfaturi bune",
a declarat şi mama lui Robert.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro