Horia Moculescu face dezvăluiri incendiare despre relaţia pe care o are fiica sa. Unde nu vrea să îl vadă nicicum Nidia

Sursa foto: arhiva

Horia Moculescu a vorbit, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", prezentantă de Florentina Fântânaru, despre relaţia minunată pe care o are cu fiica sa, Nidia.

Compozitorul spune că tânăra este singura pe care va baza atunci când va fi atât de bătrân şi nu va putea să aibă grijă singur de el. Chiar dacă i-a fost propus, Nidia nici nu vrea să audă de azile pentru bătrâni.

"Am o relaţie excelentă cu fiica mea. O cert mereu pentru că nu mănâncă şi pentru că fumează. În rest, am colaborat şi pe plan profesional. Nu am intervenit niciodată în viaţa ei personală. Are ambiţie şi crede că o facă minuni dacă eu o să mă implic în asta. I-am spus că o să o fac doar atunci când o să îşi ia licenţa. Pentru mine este o victorie când mă ascultă. Sper să am în ea un ajutor de care o să am nevoie. Într-o zi i-am arătat nişte imagini cu mai multe azile şi a vrut să îmi arunce telefonul. Nici nu vrea să audă de aşa ceva", a spus Horia la Antena Stars.

Horia Moculescu este un pianist, interpret vocal, compozitor, mediator şi creator de programe TV din România. El a compus cca 500 melodii şi a luat peste 200 premii.

T.S

Citeşte şi: 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro