Homepage » Monden » HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Cele mai vizate zodii: GEMENI, SCORPION, CAPRICORN

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Cele mai vizate zodii: GEMENI, SCORPION, CAPRICORN

Publicat pe 30.11.2017 la 22:52 Actualizat pe 01.12.2017 la 00:30

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru intreaga lună Decembrie. Ce ne-au pregătit astrele, veți regăsi în textul de mai jos.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Cele mai vizate zodii: GEMENI, SCORPION, CAPRICORN

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE

spynews

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru intreaga lună Decembrie. Ce ne-au pregătit astrele, veți regăsi în textul de mai jos.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Berbec

O mare parte a lunii decembrie (doua treimi) este marcata de tranzitul a patru planete (Soare, Mercur, Venus si Saturn) in semnul Sagetatorului, casa a IX-a pentru Berbeci. Sunt astfel accentuate relatiile cu strainatatea: asteapta cu nerabdare fie plecarea lor in vacanta, fie intoarcerea de departe a celor dragi. Marcante pentru ei, insa, sunt lucrurile vazute, obiceiurile observate cu ocazia acelor deplasari sau cele povestite lor de catre cei ce traiesc pe alte meleaguri.

Importanta pentru Berbeci in aceasta perioada este „trezirea”: intelegerea profunda a unor lucruri pe care le-au citit sau le-au invatat candva, fara sa fi avut insa la indemana si concretul, contextul, ansamblul. Iar retrogradarea lui Mercur (din ziua de 3 si pana in dimineata zilei de 23) nu face decat sa accentueze curiozitatea si dorinta de a-si completa cunostinte sau de a-si forma niste convingeri pornind de la baze juste, reale, morale.

Luna decembrie vine dupa un varf al unor tensiuni in relatia de cuplu sau in cea cu un asociat. Ei nu sunt genul care sa pastreze ranchiuna, insa conteaza si starea cu care ramane cealalta parte. Incepand din data de 8 se poate realiza o impacare pe de-a-ntregul, o pace solida. Mercur retrograd ajuta la scoaterea la iveala a unor elemente straine relatiei (alte persoane, barfe, informatii interpretate eronat) care au pus paie pe foc la un moment dat. Eventuala nerezolvare multumitoare a unui conflict poate aduce dupa data de 8 pretentii neasteptate, justificate sau nu, de natura materiala din partea celeilalte parti.

Poate ca nu este o luna plina in evenimente concrete; cu siguranta, insa, lucruri importante se desfasoara in fundal, in mintea lor. Sau poate ca adevaruri importante vin spre ei pe calea viselor pe care le au in aceasta perioada. In alte timpuri, poate ca acestea ar trece neobservate pentru ei, insa acum sunt profund preocupati de semnificatia acestora, se mira de asemanarile dintre vise si situatii de viata traite de ei.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Taur

Pentru o parte dintre nativii zodiei Taur, un plus semnificativ de bunastare si de liniste in plan material sunt oferite de catre partenerul de viata; acesta pare sa treaca printr-o perioada remarcabila. Foarte probabil ca si ei (Taurii) sa fi contribuit in mod indirect la acestea, prin sfaturi prudente si observatii inspirate.

Pe de alta parte, sunt favorizate eforturile lor de a recupera sume sau bunuri date candva cu imprumut; poate ca abia acum respectivii reusesc sa isi achite datoriile fata de Tauri.

Mari realizari vor putea aparea in urma unor asocieri cu oameni care au inregistrat deja succese in domeniul lor de activitate. Taurii pot fi cooptati ca asociat minoritar intr-o firma, intr-un grup, investitia lor initiala fiind pe masura, adica relativ redusa. In schimb, se pune pret pe calitatile lor, de organizatori si nu numai, pe munca depusa si pe ideile lor. La fel de bine, au de castigat prin prietenia si prin contactul cu experti, cu specialisti, cu oameni dispusi sa le impartaseasca din experientele lor. Cei aflati la inceputul carierei, precum si copiii care au abordat recent o activitate sportiva sau una artistica, pot face progrese importante prin faptul ca se simt apreciati si incurajati de catre sef, asociat, de antrenor sau de profesor. Evident, acestea vin ca urmare a eforturilor depuse de acestia in ultimele saptamani si luni, care nu au trecut neobservate.

Din ziua de 8 decembrie, Marte intra in casa lor a VII-a. Destul de probabil, vor avea de facut fata unor idei sau decizii neasteptate ale partenerului de viata; poate acesta are nevoie de mai mult timp pentru proiecte si ambitii personale. Totul tine de istoricul cuplului, de vechimea relatiei si de rezolvarea situatiilor furtunoase aparute de-a lungul timpului. In cazuri extreme, partenerul isi poate lua o pauza sau isi cere libertatea. In cazuri fericite, acesta vine cu idei noi pentru amandoi: sa faca impreuna lucruri noi, sa se schimbe rutine ale cuplului sau il ''forteaza'' (incurajeaza) pe nativul Taur sa faca progrese, eventual schimbari profesionale.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Gemeni

O luna plina de intalniri, negocieri, confruntari de idei (cu o evidenta tenta amicala sau de simpatie). Cel putin pentru o perioada, apar oameni noi cu care trebuie sa interactioneze mai des: colegi cu care fac echipa, cuplu, clienti, eventual evaluatori ai performantelor lor, critici.

Sunt favorizate relatiile de cuplu: sunt atinse toto felul de aspecte in discutii, insa exista clar interesul de a netezi relatia, de a lamuri neintelegeri anterioare. Mercur retrogradeaza in casa asocierilor si pune in discutie acorduri anterioare; poate ca ambii isi doresc o schimbare, renuntare la numite rutine ale cuplului, iar acum vorbesc deschis despre acest lucru. In cazul relatiilor de afaceri, ar putea aparea schimbari minore fata de conditiile anterioare. In anumite circumstante, o prietenie sau colaborare se poate indrepta spre o relatie sentimentala.

Intervalul 3-5 decembrie poate aduce neintelegeri; mai degraba, readucerea in discutie a unor actiuni sau atitudini, cu o nuanta de repros. „Nu inteleg cum ai putut sa ... !”. Este mic riscul unor rupturi, dar mai mare este frustrarea pentru lipsa de empatie: „Vorbim impreuna si ne intelegem separat !”

Ziua de 17 decembrie aduce un moment astral deosebit: 5 planete in semnul Sagetatorului. Ar putea fi ziua unei intalniri predestinate, a unei impacari mult asteptate sau a unei cereri in casatorie; totul, bineinteles, functie de situatia concreta. Au acum tendinta sa supraevalueze calitatile altcuiva, incearca poate sa copieze atitudini, expresii, gesturi. Intr-un plan mai profund, reusesc sa inteleaga pe cineva chiar fara sa fie nevoie de vorbe si de explicatii sau detalii; telepatie.

Din ziua de 8 decembrie, o data cu intrarea lui Marte in semnul Scorpionului, ritmul zilnic se aglomereaza: sunt nevoiti sa preia sarcini ale unor colegi absenti, ei insisi isi propun sa realizeze mai multe intr-un timp mai scurt, se consuma mult mai mult pentru intarzieri, eventuale ratari. Un plus de stres pentru ei, ce trebuie mai intai sa il detecteze si apoi sa il tina sub control.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Rac

Decembrie este, probabil, cea mai incarcata luna pentru ei. Nu neaparat cu lucruri extraordinare, marete, iesite din tipar. Totul se aglomereaza, multe lucruri si activitati cad in sarcina lor sau chiar ei insisi isi propun sa ridice niste greutati de pe umerii celor dragi.

Interesant este ca pentru unii dintre Raci ar putea sa fie un fel de joaca. Isi pun la incercare fortele, talentele, abilitatile. Altii se pot socoti nedreptatiti: „De ce toate cad in capul meu ?”

Este o luna spornica pentru cei care activeaza pe cont propriu si pentru cei care biroul sau atelierul sunt o parte din locuinta sau din gospodarie.

Sunt genul de oameni care se ataseaza sentimental de lucruri, in special de cele care au fost primite in dar ori sunt mostenite de la inaintasi. In prima decada a lunii, de nevoie poate, fac ordine si curatenie, sunt dispusi sa renunte la lucruri care nu le mai sunt de folos si fac schimbari de anvergura in casa, locuinta (finalizeaza poate un proces (renovari, amenajari etc.) inceput in urma cu mai bine de o luna inainte).

Activitate din plin si poate ca este exact lucrul pe care si-l doresc cel mai mult in aceasta perioada. Vor simti ca este momentul potrivit sa ii implice si pe cei mici in activitatea lor gospodareasca si nu numai: le arata, le explica, ii incurajeaza sa faca si acestia ceea ce vad la ei. Aceasta formare, transfer de informatii, dar si timpul petrecut cu copiii lor ii bucura pe deplin.

Sanatatea nu le este propiu-zis amenintata. Eventuale excese insa, lipsa somnului si a repausului pot conduce destul de curand la aparitia unor dureri, disconfort, probleme de sanatate: minore, insa, si trecatoare.

Continua o perioada de fertilitate crescuta pentru femei (Jupiter este acolo pentru inca aproape un an); pot aparea surprize placute.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Leu

Din multe puncte de vedere, decembrie se anunta a fi o luna incantatoare. Cel putin, atitudinea lor fata de cele care li se intampla este tonica, pozitiva, optimista. Iau initiativa, cauta, incearca, exerseaza, creeaza, cauta frumosul, emoti, distactia, placerea in tot ceea ce fac.

Unii isi descopera acum o pasiune sau isi exerseaza un talent, altii cauta, fac incercari, testeaza; este evident faptul ca isi doresc o schimbare in viata lor si cauta sa descopere ce anume li se potriveste cel mai bine.

Unii, mai ales cei trecuti de adolescenta si de prima tinerete, isi descopera acum vocatia de parinti sau pe cea de educatori (nu in sensul de profesie). Sunt oameni dornici de nou, de progres si de frumos. Pot descoperi acum frumosul in mestesuguri sau in obiceiuri vechi, mostenire de familie pe care nu au luat-o pana acum in seama.

Doresc sa faca schimbari in locuinta cu mana lor, sa isi puna amprenta si sa lase acolo o parte din sufletul lor. Isi amenajeaza poate un colt, un atelier doar al lor. Sunt oameni ambitiosi, insa ajung acum la concluzia ca ambitie nu inseamna doar cariera, pozitie, realizari financiare. Cauta acele activitati care ii multumesc si ii incarca sufleteste; vor sa fie apreciati prin ceea ce iese din mainile lor si prin ce pot oferi altora.

Unii gandesc poate ca renovarea unei case, imobil, gospodarie le poate aduce un castig intr-un interval relativ scurt de timp; incep sa investeasca timp si efort in aceasta directie.

Parintii copiilor de zodie Leu ar trebui sa observe daca nu cumva pentru acestia totul nu inseamna decat joaca, distractie, nepasare chiar. Trebuie sa incerce sa directioneze corespunzator curiozitatea si energia copiilor lor, sa introduca un element de disciplina sau unul legat de scopul activitatilor celor mici.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Fecioara

O luna ceva mai linistita pentru nativii zodiei Fecioara. Nu mai sunt nevoiti sa piarda timp pretios cu diverse drumuri; se pot concentra asupra unor activitati casnice ori legate de familie.

Se pare ca vor vrea sa foloseasca practic, sa le aplice in casa si in familia lor, toate lucrurile citite, invatate si observate in ultimul timp. Ei insisi se ofera drept „cobai” pentru noutati culinare, pentru aparatura ce are drept scop mentinerea sau refacerea sanatatii (retete, condimente, diete; aparate de masaj sau cu diverse efecte cum ar fi ozonificarea sau purificarea aerului in interior, a apei potabile, cate si mai cate).

Pentru cei care locuiesc cu chirie, este destul de mare dorinta de a fi propiretarul unei case in care sa poata face toate aranjamentele asa cum le doresc ei si in care sa prinda radacini; interes pentru un credit imobiliar, graba de a rezolva o situatie patrimoniala incurcata, de a intra in posesia unei mosteniri etc.

Sunt de mare interes pentru ei acum relatiile cu parintii, cu bunicii; se bucura sa afle lucruri despre inaintasi ai lor, istorii de familie, iar la modul extins istoria neamului lor.

Din ziua de 8 decembrie, Marte paraseste casa a II-a a horoscopului Fecioarelor. Aceasta inseamna sfarsitul unei perioade cu cheltuieli neasteptate, unele negandite sau chiar nesabuite. Adica vor reusi sa revina la un plan de cheltuieli sau de economii, o ordine de care au mare nevoie. Daca starea materiala le permite, isi doresc poate sa achizitioneze o masina care sa indeplineasca mai ales niste conditii de siguranta si de fiabilitate, eventual de consum si intretinere redusa, si mai putin de imagine, de marca.

Decembrie este o luna cu o buna stare de sanatate pentru nativii Fecioara, iar acest lucru le permite sa se concentreze asupra acelor proiecte care conteaza pentru ei acum.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - ​Balanta

Nativii zodiei Balanta s-ar putea simti in elementul lor in aceasta perioada aglomerata, plina de intaniri si de contacte sociale. Marte in semnul lor (pana in ziua de 8 decembrie) le aduce un plus consistent de ambitie si de incapatanare; din fericire, vor sti ca pentru lucrurile (acordurile sau schimbarile) pe care si le doresc este nevoie de ai mult decat atat. Isi vor regla discursul, vor cauta compensari pe care sa le propuna celor cu care negociaza (de multe ori ''negociaza'' chiar cu partenerul de viata), vor folosi un ton amabil, dar ferm.

Accentul nu mai cade ca pana acum pe aspectele financiare (probabil ca au reusit sa obtina in luna anterioara niste rezultate multumitoare in acest domeniu, eventual si-au facut o rezerva), ci pe educatie, informare, satisfacerea unor curiozitati, dileme intelectuale.

Din 9 decembrie, o data cu intrarea lui Marte in Scorpion, apar tentatii de tot felul si exista riscul, daca trateaza lucrurile cu lejeritate, sa risipeasca o parte insemnata din cele acumulate sau puse deoparte in ultima perioada. Este adevarat ca Jupiter ii poate ajuta sa puna apoi la loc relativ usor (pana in noiembrie viitor este in casa banilor lor), dar poate veni si vremea in care sa regrete eventuale cheltuieli nesabuite din ultimele doua decade ale lunii decembrie.

Schimbari interesante (chiar daca temporare) pot avea loc in domeniul culinar: pot fi atrasi de mancaruri picante, puternic condimentate, mai ales daca stiu ca acestea pot avea efecte pozitive asupra sanatatii lor.

De remarcat insa legatura dintre perioada sarbatorilor si poftele pe care le au in aceasta perioada, unele justificate astral. Este destul de serios riscul sa ia in greutate, iar apoi le va veni destul de greu sa revina la forma dorita.

De remarcat, de asemenea, este strangerea legaturilor cu frati, veri aflati la distanta de ei: isi povestesc, se sfatuiesc, ba chiar isi pun problema unei cooperari, sa faca afaceri impreuna la urma urmei.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Scorpion

Pentru Scorpioni, luna decembrie ar trebui sa fie una multumitoare in plan financiar. Poate ca nu dau marea lovitura, insa se inmultesc posibilitatile de a strange niste bani ori de a face niste achizitii de valoare (chiar produse de lux) pentru sume convenabile.

Continua o perioada favorabila pentru ei, in care atrag persoane bine intentionate, sunt in atentia celorlalti. Din 8 decembrie, Marte intra in semnul lor. In primul rand, acest lucru inseamna ca scapa de o teama neexplicata ori ca isi depasesc niste bariere. In al doilea rand, acest lucru se va observa in starea fizica, in tonus. Ar fi bine sa orienteze corect aceasta disponibilitate pentru efort: activitatile fizice, mersul la sala, sportul sunt binevenite.

Pe de alta parte, ar fi bine sa observe si sa tina sub control o tendinta de agresivitate sau de aroganta; cu siguranta, aceasta nu va trece neobservata de catre ceilalti si, chiar daca este tolerata o perioada, la un moment dat risca sa conduca spre certuri, rupturi pe care le vor regreta candva. Ziua de 29 decembrie ar putea fi cea in care sa li se reproseze eventuale comportamente nepotrivite, tratarea cu superioritate a partenerului de viata sau a cuiva cu care au avut relatii stranse.

Parintii copiilor nascuti in zodia Scorpionului trebuie sa ii tina sub observatie, sa discute in permanenta cu ei, sa caute sa observe orice schimbare comportamentala neplacuta. Una este sa incurajam pe cineva, sa ii sporim increderea in sine, si alta sa acceptam atitudini nefiresti.

Spre sfarsitul anului, Saturn paraseste semnul Sagetatorului in care a stat pentru trei ani. Pentru Scorpioni, acest lucru este o veste buna in ceea ce priveste finantele lor. Coroborat cu celelalte pozitii planetare, poate fi inceputul unei perioade mai lungi de prosperitate. Tine insa de ei sa realizeze potentialul perioadei care urmeaza si, mai ales, sa evite capcane legate de cheltuieli inutile.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Sagetator

In luna decembrie, Sagetatorii par sa fie rasfatatii zodiacului. Aproape intreaga luna Venus este de partea lor si le aduce o alta stare sufleteasca, un plus de farmec, sansa de a realiza cunostinte interesante. Patru planete se afla in semnul lor mai bine de douazeci de zile din aceasta luna: o perioada de care ar trebui sa profite din plin.

Sunt in elementul lor, sunt activi; in plus, risca mai putin, sunt mai organizati si nu mai vor sa dea cu piciorul unor realizari (Mercur retrograd, o buna perioada in apropierea lui Saturn, le reaminteste erori ale trecutului sau le atrage atentia asupra unor exemple din care au de invatat, fara sa mai gandeasca ca „mie nu mi se poate intampla asa ceva”).

Intr-un mod poate neasteptat pentru ei (pentru ca lucrurile se intampla dupa o perioada de asteptare si de indoieli), sunt cautati, solicitati, doriti, „curtati” chiar.

Pentru multi dintre Sagetatori este o perioada a inteleptirii: renunta la extravagante, excese care au ''lucrat'' impotriva lor. Se simt oarecum eliberati; poate chiar iertati la propriu de oameni cu care au avut relatii dificile pentru o lunga perioada.

Pe de o parte ii ajuta astrele, pe de alta starea lor buna, este clar ca starea lor fizica are de castigat. Se poate ca in ultimii ani sa fi acumulat frustrari din cauza unor esecuri, amanari, rasturnari spectaculoase de situatie defavorabile lor. Iar toate acestea le-au marcat psihicul. Lucrurile incep sa se schimbe in mod fundamental, mai ales ca spre sfarsitul lunii Saturn paraseste semnul lor si le usureaza sufletul, situatia. Cu siguranta, Saturn nu le-a adus doar lucruri rele. Pentru cei care si-au recunoscut in forul lor interior niste vini, pentru cei care au invatat niste lectii de viata se deschid perspective deosebite. Soseste vremea unor eforturi semnificative, incununate insa in mare masura de rezultatele la care acestia se asteapta.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn, decembrie este o luna in care parca lucrurile incetinesc, ba chiar le scapa de sub control. Din motive care nu tin de ei, ci poate ca este perioada sarbatorilor ori poate pentru ca oameni importanti pentru ei nu mai au disponibilitatea sau hotararea din lunile anterioare, pasii concreti asteptati nu se mai vad. Sigur, este vorba despre ceva trecator, insa care pentru ei le aduce teama, indoiala, nesiguranta.

Pentru unii, luna decembrie le aduce sansa sa stea mult mai mult de vorba cu ei insisi, lucru care le convine de minune. In general, Capricornii sunt firi inchise, rezervate, melancolice, carora le place sa actioneze pe cont propriu si in ritmul lor. Iar primele doua decade le ofera din plin aceasta sansa. Altora, aceasta incetinire de ritm nu le prinde deloc bine. Isi vad amenintate sperantele, obiectivele, ambitiile. In acest caz, ar putea suferi o cadere nervoasa, cu efecte negative si in plan fizic. Foarte bine i-ar putea salva o atitudine mai degraba filosofica, de care nu sunt deloc straini.

Din data de 20 decembrie, Saturn intra in semnul lor si va fi urmat a douazi de catre Soare si dupa cateva zile de Venus. O schimbare astrala spectaculoasa in favoarea lor. Saturn (marele malefic) este guvernatorul lor, astfel ca prezenta acestuia pe teritoriul lor nu pare sa ii afecteze prea mult. Mai degraba vor reveni la o atitudine caracteristica lor, de eforturi si de munca sustinuta in asteptarea unor rezultate (relativ tarzii) pe masura. Poate nu sunt cel mai vesel si expansiv tovaras de drum sau de afaceri, insa cu siguranta sunt omul pe care te poti baza. Iar acest lucru va fi cu siguranta apreciat de oamenii apropiati lor, care ii cunosc destul de bine.

Ca o concluzie, se pot astepta la o stare (fizica si psihica) din ce in ce mai buna o data cu trecerea zilelor, timp in care pot face planuri, contabiliza si evalua variante de actiune.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Varsator

Se anunta o ultima luna a anului fericita si imbelsugata pentru nativii zodiei Varsator. Ei, oricum, sunt in plina desfasurare a unor proiecte de anvergura. Din fericire, acestea continua sa se dezvolte, prea putine piedici intampinand in aceasta perioada. Ba chiar au sansa sa depaseasca bariere birocratice sau de alta natura, caci gasesc oameni dispusi sa le acorde timp, intelegere si sprijin.

Rezultatele lor recente ies in evidenta si vor fi printre favoritii angajatorului sau ai vreunui for al breslei lor cand este vorba despre recompense financiare sau despre premii anuale sau lunare.

Cei care au activitati independente (sigur, cele care nu depind prea mult de fluctuatiile sezoniere) se vor bucura de niste castiguri peste asteptari. Si daca politicile locale, nationale sau internationale din domeniu o permit, este bine sa fie in cautarea unor stimulente, finantari avantajoase, nerambursabile eventual pentru extinderea afacerii lor. Caci acesta este marele beneficiu pe care li-l promite Jupiter pentru inca un an de zile: devin cunoscuti, isi pot face un brand, un nume, care intr-un final se va rasfrange si asupra veniturilor lor.

La fel de bine, ar putea fi marii beneficiari ai unor schimbari in organigrama firmei in care lucreaza, adica sa fie propusi pentru ocuparea unor posturi care devin vacante prin pensionarea ori prin transferul titularilor; bune sanse de promovare pentru ei.

Ultima decada a lunii aduce intrarea a trei planete in semnul Capriornului, pentru Varsatori insemnand casa a XII-a a horoscopului. Interval care se suprapune in mod firesc cu perioada sfintelor sarbatori si a sfarsitului de an. Iar aceasta inseamna pentru ei o pauza binevenita, o perioada de analiza fireasca a intregului an, de evaluare a progreselor si de stabilire a unor obiective (si ar fi bine sa fie ambitioase, caci astrele ii ajuta) pentru anul care urmeaza.

HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE - Pesti

Ultima luna a anului ii gaseste pe nativii Pesti in plina activitate profesionala. Ba chiar acum ar putea aparea oportunitati neasteptate pentru ei: intalniri profesionale de efect, negocieri importante nu doar pentru anul care vine, dar chiar si pentru luna in curs; sansa unor castiguri suplimentare semnificative. Pana in data de 20 decembrie se gasesc patru planete in casa afirmarii sociale si profesionale, a realizarilor, succesului si a onorurilor. Pe de o parte, sunt inspirati in relatiile sociale si profesionale pe care mizeaza. Pe de alta parte, ei insisi poate sunt prima alegere a cuiva (sef, client, persoana cu influenta) care are nevoie de serviciile unui profesionist din categoria lor.

In plus, chiar si intervalul celor cateva zile dintre sarbatoarea Craciunului si anul nou le poate aduce surprize neasteptat de placute: un contract, o promovare, o conjunctura favorabila pe care nu au cum sa o rateze.

Evenimente marcante pot avea loc si in plan personal, sentimental. Pentru cei care nu au partener de viata, evenimentele si activitatea profesionala le pot scoate in cale o persoana (libera, disponibila) fata de care au inca de la inceput un feeling pozitiv, de simpatie si de incredere (ce poate ajunge, in timp, la dragoste). Cel putin, este aproape sigur ca nu vor fi fara partener la petrecerea de revelion.

Acestea sunt evenimente exterioare. Intre timp, in adancul lor, in mintea lor se pot petrece schimbari profunde. Unii pot ajunge sa se impace cu divinitatea, adica sa accepte faptul ca toate evenimentele din ultima perioada au avut un sens profund, pe care acum il descopera si il inteleg. Pentru altii, evenimentele de acum sunt chiar confirmarea unor vise sau viziuni pe care le-au avut cu saptamani si luni inainte.

Mare parte din satisfactiile lor sunt legate si de starea de sanatate. Aceasta nu le provoaca probleme semnificative (dincolo de firestile afectiuni de sezon) si ii sustine pentru realizarea dorintelor lor celor mai tainice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

În articolul
HOROSCOPUL LUNII DECEMBRIE! Cele mai vizate zodii: GEMENI, SCORPION, CAPRICORN
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:06
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:05
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
Horoscop • la 00:03
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • ieri la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
Horoscop • ieri la 23:31
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
  • Două zodii vor trăi clipe unice de Paște
  • Vești extraordinare pentru nativi
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:11
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
  • Babs a primit avansuri din partea unui bărbat însurat
  • Fosta lui Dorian Popa a pus pe jar Internetul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close