Horror! Marian Drăgulescu, răpus de antrenamente! Avem dovada vie a efortului depus de sportiv

Marian Drăgulescu, cel mai valoros gimnast al României, trăieşte, periodic, o adevărată suferinţă fizică. Totul i se trage de la nenumăratele antrenamente din sala de gimnastică. Are aproape mereu o rană deschisă care se reface cu greu.

Zeci, sute de repetări săptămânele, pentru ca un exerciţiu să capete formă. Asta este obligat să facă Marian Drăgulescu în fiecare zi. Aceste exerciţii duc, din păcate şi la provocarea unor răni deschise, care se vindecă destul de greu.

Asa arată palma gimnastului Marian Drăgulescu

Palmele lui Marian ajung să fie uneori carne vie, iar potrivit spuselor sale, chiar dacă durerea este insuportabilă trebuie să-şi continue pregătirea în sala de antrenament, indiferent de situaţie. Printr-o astfel de situaţie a trecut recent când chiar în centrul palmei mâinii drepte i s-a format o rană deschisă. „Eu încerc să mă protejez pe cât pot de mult, doar că, de multe ori acele bandaje specifice pe ca protecţie cedează”, a explicat Marian Drăgulescu. Cotat drept cel mai valoros gimnast român al tuturor timpurilor, Drăgulescu a revenit în sala de antrenament, participând la Campiobnatele Naţionale ale României. Obiectivul său principal este prezenţa la Olimpiada de la Rio, de anul viitor, şi cucerirea medaliei de aur. 

Citeşte şi:

Vica Blochina, goală pe conturile de socializare! Uite fotografia care a ridicat tensiunea bărbaţilor

Vica Blochina: "Măcar dacă era extraordinar în dimensiuni"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro