HOT la 39 de ani! Kate Moss, goală puşcă la piscină / VIDEO

Are 39 de ani şi a avut mai mereu un trai plin de vicii, în care alcoolul, drogurile şi ţigările au fost omniprezente, însă, chiar şi aşa, Kate Moss arată senzational. Dovadă stă pictorialul sexy pe care top modelul britanic l-a realizat recent, pentru o firmă de produse autobronzante.

Kate Moss este noua imagine a brandului britanic de produse autobronzante St. Tropez. Pentru campania publicitară, blonda a renunţat la haine şi a pozat goală la piscină, fără inhibiţii.

"Folosesc produse St. Tropez de când au apărut. În urmă cu 15 ani, când am fost pentru prima oară la Ibiza, nu voiam să fiu singura persoană albă de pe plajă, așa că am folosit autobronzantul St. Tropez", a spus modelul de 39 de ani.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss este una dintre cele mai bogate vedete din lumea modellingului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro