I se spunea "Betty cea urâtă", dar ea este MISS! Pariu că nu o să o recunoşti pe actriţa ta preferată? Uite cum arată la 42 de ani

Te-a ţinut în faţa televizorului vreme îndelungată şi dacă te-ai întrebat ce s-a întâmplat de-a lungul anilor cu actriţa ta preferată din telenovela "Betty cea urât", noi avem răspunsul.

La cei 42 de ani, Ana Maria Orozco, actriţa principală din cea mai de succes telenovelă arată din ce în ce mai bine. Cu o carieră în plină ascensiune, nici de viaţa privată, actriţa nu se poate plânge.

În anul 2004 a născut o fetiţă ce poartă numele de Lucrecia, iar în 2014 s-a căsătorit cu Maximiliano Ghione, iar ea parcă se reinventează pe zi ce trece. 

Cariera profesională

Serialul "Betty cea urâtă", pentru care Ana Maria Orozco a fost nevoită să-şi schimbe complet aspectul pentru a se transforma într-o femeie extrem de urâtă, dar inteligentă, a avut peste 160 de episoade, filmările începând în 1999, când Ana Maria Orozco avea 26 de ani.

Pentru prestaţia ei în acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populara femeie a anului 2001 şi premiul pentru "cea mai bună actriţă a anului”, oferit în cadrul galei INTE Award 2002.

După succesul din "Yo soy Betty, la fea" şi continuarea acestuia - "Eco Moda", Ana Maria Orozco a mai jucat într-un alt serial cunoscut "Amas de casa desesperadas", varianta columbiană a celebrului "Neveste disperate".

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro