Și-a refăcut viața după ce a fost ”trișat” de fosta iubită! Un bărbat celebru de la noi a descris-o în câteva cuvinte: ”Nu e genul de femeie care să înșele sau să vrea să fie cântăreață”

Despărțirea lui de o femeie la fel de cunoscută ca și el în România a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a tot vorbit despre motivele care i-au dus în situația de a-și spune ”Adio”: infidelitatea ei. Cu toate acestea, acum, pare-se, a reușit să o uite și, chiar mai mult, și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

Radu Groza și Roxana Nemeș s-au despărțit după ani buni de relație, cei doi contrându-se apoi, prin intermediul presei, pe tema infidelității ei, cântăreața jurându-se, în ciuda probelor clare, că nu a ”călcat strâmb niciodată”. Dar, pare-se, lucrurile acestea au fost deja uitate de cunoscutul impresar, acesta dezvăluyindu-ne, în exclusivitate, că are, acum, o nouă iubită.

”Da, mi-am refăcut viața. E adevărat, suntem la începutul relației, dar este o altă situație. De fapt, noi ne cunoaștem de mai mulți ani, de vreo zece și, ca să fim corecți cu adevărul istoric, am mai fost împreună. Atunci nu a fost momentul, dar acum lucrurile par să se fi schimbat”, ne-a spus Radu Groza. Mai mult, recunoaște impresarul, de această dată are o relație care nu are niciun punct comun cu cea pe care a avut-o cu Roxana Nemeș. ”Este frumoasă, e brunetă, nu stă în București, ci în Constanța și, cel mai important, nu e genul de femeie care să înșele sau care să vrea să fie cântăreață. De fapt, ea nici nu vrea să aibă vreo legătură cu lumea showbiz-ului”, ne-a mai spus Radu Groza.


Roxana Nemeș și Radu Groza au fost împreună timp de mai bine de șase ani, iar artista a spus în repetate rânduri deja că se va mărita cu impresarul ei, omul care, de altfel, a și descoperit-o și a făcut-o celebră. Cu toate acestea, în primăvară, cei doi s-au despărțit, relația lor fiind ruptă după ce, conform surselor noastre, ”șchiopăta” de mai multă vreme.

Citește și:

A fugit pentru el din brațele bărbatului care o adora, iar acum a fost aruncată ca o măsea stricată! Vezi ce a pățit Roxana Nemeș

În sfârșit, Roxana Nemeș și-a recunoscut relația! El este bărbatul pentru care l-a părăsit pe Radu Groza

VIDEO / Roxana Nemeş, întâlnire de taină cu fostul iubit! Blonda a fost devastată când a aflat ce trebuie să facă! Paparazzii Spynews.ro au aflat TOTUL


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro