I-a uitat și pe Ogică, și pe Dan Cioară, și pe Ralflo! Bruneta care i-a înnebunit pe toți ”bărbații fatali” ai showbiz-ului a făcut o nouă victimă! Fotografii EXCLUSIVE

Este una dintre femeile care, de-a lungul timpului, a făcut victimeprintre tot felul de macho ai showbiz-ului românesc, cele mai recente fiind, în ordine, Stelian Ogică, Ralflo și Dan Cioară, toți trei pierzându-și, la un moment dat, mințile din cauza brunetei cu pricina.

De ceva vreme însă, focoasa cu formele care i-a băgat în boală pe bărbați a dispărut din showbiz și, mai mult decât atât, a părăsit Bucureștiul pentru a încerca să stea departe de tentațiile Capitalei. Cu toate acestea, de curând, Cătălina, fosta iubită a lui Ralflo și cea care l-a înțelat pe cântăreț și cu Stelian Ogică și cu Dan Cioară, a făcut o noup victimă în  mai calda Andalucia, regiuna sudică a Spaniei.
Alex și Tina, părând extrem de amorezați, au vizitat tot ce se putea vizita, iar Revelionul și l-au petrecut în mijlocul unui chef tradițional spaniol, din care nu a lipsit muzica ritmată – pe care Tina a făcut, cu siguranță furori, ea fiind una dintre cele mai senzuale dansatoare de la noi – și multă sangria.
De altfel, această plecare în Spania nu este prima pentru Cătălina, ea mai având experiențe pe tărâm iberic și în trecut, experiențe care, de altfel, l-au făcut pe Dan Cioară să se despartă de ea, acesta acuzând-o că nu ar fi lucrat în domenii tocmai ”ortodoxe”. 
Aflând că fosta iubită și-a găsit un iubit, Ralflo a început să râdă. ”Cred că nu știe ce îl așteaptă! Dacă vrea să afle adevărul despre ea și despre caracterul ei și despre cum se joacă ea cu bărbații șți cum își bate joc de ei, îmi poate da un telefon. Cred că va fugi unde va vedea cu ochii”, ne-a spus Ralflo. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro