I-a zăpăcit pe americani cu fundul ei! Bianca Drăguşanu a făcut senzaţie în vacanţă, la piscină

Sursa foto: Facebook

Bianca Drăguşanu radiază de fericire de când şi-a reluat relaţia cu Victor Slav care merge la fel de bine ca început.  Nu e de mirare, mai ales că cei doi au reuşit să-şi rezolve toate problemele şi acum sunt de nedespărţit.

Cei doi îndrăgostiţi au plecat la începutul acestui an într-o binemeritată vacanţă în SUA, după un 2015 plin de eforturi şi suspine. În cea mai recentă imagine de pe Facebook, Bianca apare îmbrăcată într-un costum de baie extrem de sexy, lângă o piscină.

Fotografia, care a strâns peste 6000 de like-uri în mai puţin de 24 de ore, este făcută de Victor, având în vedere că numele lui apare lângă aceasta. 

Excursie de 20.000 de euro

O excursie în îndepărtata Americă nu este una foarte ieftină, ba chiar dimpotrivă, cu atât mai mult cu cât New-York-ul este una dintre capitalele modei mondiale.Așa că, pentru a fi siguri că se vor simți bine și că nu vor face rabat, Victor a decis că este cazul să bage mâna adând în economiile făcute în ultima vreme și să îi facă o mare bucurie iubitei sale. Suma vehiculată, conform surselor noastre, pe care o au la dispoziției cei doi îndrăgostiți se ridică la vreo 20.000 de euro pentru câteva zile de distracție și amor nebun la New-York.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat, în urmă cu peste un an de zile. Au avut o relaţie tumultoasă, dar au decis să mai dea o şansă iubirii lor, iar acum sunt de nedespărţit.

T.S

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Cum o face ea, nu o face nimenea! Bianca Drăgușanu și-a luat cumnata și a făcut un show de zile mari! Totul a fost surprins de camerele de luat vederi

Un Revelion... cât o căsătorie! Bianca și Victor vor să faca, la trecerea anilor, tot ce n-au reușit ca soți. Vecinii ce-or zice?

HOT, HOT, HOT! Bianca Drăguşanu a înnebunit bărbaţii cu ţinuta ei incendiară

Bianca Drăguşanu a făcut Crăciunul cu "socrii"! Cum s-au pozat


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro