I-am făcut ”DOSARUL” noului iubit al Danielei Crudu! Știm de unde e, cu ce se ocupă, cine e fosta iubită și cum reușește să cucerească femeile

De ceva vreme, Daniela Crudu pare să se fi amorezat de un tânăr care o copleșește cu cadouri care mai de care mai scumpe și îi umple apartamentul cu buchete imense de trandafiri roșii. Mai mult decât atât, se pare că frumoasa asistentă ”păcătoasă” a reușit să pună mâna pe o ”partidă” pentru care va fi invidiată de majoritatea tinerelor din showbiz.

Mihai, un tânăr provenit din Urziceni, vine dintr-una dintre familiile extrem de bogate din zonă, părinții săi fiind proprietarii unui lanț de magazine. Probabil din acest motiv, Mihai își permite să dețină mașini care mai de care mai scumpe, bolizi folosiți pentru a le lua ochii tinerelor.
Cu toate acestea, spun sursele noastre, el este unul dintre ”băieții de oraș” ceva mai liniștiți, el având, până de curând, o relație stabilă cu Ana Maria, o tânără provenită și ea dintr-o familie cu stare, părăsind-o însă în momentul în care a văzut-o pe Cruduța, subjugat total de farmecele asistentei lui Dan Capatos.
Iar felul în care încearcă să își cucerească victimele, spun apropiați de-ai tânărului, este fermecător: le asaltează cu zeci de buchete imense de flori, cadouri care mai de care mai scumpe și invitații la restaurante care mai de care mai luxoase, loc în care își pune la „bătaie” întreg arsenalul de gesturi romantice menit să le dea pe spate pe femei.
De altfel, aproape în fiecare zi, Cruduța este surprinsă de Mihai cu flori și ieșiri în oraș, iar efectul acestor gesturi a fost cel scontat, Daniela strălucind ca o femeie amorezată, din nou, când e la brațul lui.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro