Iar ne surprinde? Elena Gheorghe, frumoasă rău! Marilyn Monroe ar fi invidioasă

După cum ne-a obişnuit în ultimele săptămâni, Elena sare de la o schimbare la alta. S-a ondulat, s-a tuns, s-a vopsit, iar acum impresionează nu doar cu aspectul părului, ci cu întreaga ei ţinută.

"Salutări de la filmări!", descrie Elena fotografia postată. Aceasta poartă o rochie roşie, iar părul spui că e de foc: la fel de roşu ca şi rochia. În stilul anilor '50, Elena Gheorghe s-a coafat asemeni regretatei actriţe Marylin Monroe. Deşi joacă în videoclipul noii ei piese, cântăreaţa îşi păstrează amprenta şi îşi poartă colierul auriu cu numele ei.


Elena Gheorghe, 29 de ani, este căsătorită cu Cornel Ene, cu care are au un băieţel, Nicholas în vârstă de 3 ani. Aceasta e o cântăreaţă de muzică pop-dance şi latino româncă cu origine aromână din partea tatălui. Născută în Bucureşti, Elena a debutat pe scena muzicii populare la doar trei ani într-un duet alături de mama sa, cântăreaţa de muzică populară Mărioara Man Gheorghe. La sfârşitul lui 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a trupei Mandinga alături de care are un succes enorm atât în ţară cât şi în străinătate.


Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:
Elena Gheorghe, tunsă scurt, brunetă şi cu breton! Îţi place cum îi stă?

Elena Gheorghe îşi sperie fanii de pretutindeni! Apariţie neaşteptată pe internet!

Elena Gheorghe arată ca o păpuşă din desenele japoneze! Schimbare de look bombă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro