I-au prins paparazzii în ipostaze mai mult decât tandre! Identitatea lui a fost confirmată! Toate detaliile despre iubitul Alinei Eremia

Mare, dragoste mare între Alina Eremia și noul ei iubit, amândoi surprinși, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro, la mall, în ipostaze mai mult decât tandre. Iar acum, reporterii Spynews.ro au aflat totul despre cel care îi alină nopțile reci și lungi, de iarnă, frumoasei artiste.

Născut acum 27 de ani, Edu Barbu este un tânăr care se poate lăuda cu un succes deosebit la tinere. Motivul? Are un fizic de invidiat și, probabil, toate femeile se simt în siguranță în compania lui.
Pentru că, de câțiva ani buni, Edi este unul dintre sportivii de top în domeniul luptelor, succesul lui în ringul de kick-box fiind neîndoielnic.
Și, am putea spune și că în domeniul showbiz-ului se descurcă acceptabil, legăturile sale cu lumea mondenă fiind cimentate încă de acum ceva vreme când a jucat rolul principal într-unul dintre videoclipurile Lorei.
”Când vine vorba de domnișoare, Edi este un pretențios, greu să ajungi la inima lui”, ne-a spus o cunoscută de-al acestuia. ”Dar, pare-se, Alina a avut succes acolo unde alte multe domnișoare au dat greș”, ne-a mai spus sursa citată.
Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți printr-unul dintre mall-urile bucureștene în timp ce, pasionali ca-n dormitor, au făcut niște gesturi mai mult decât relevante pentru iubirea pe care o împărtășesc.
Pentru că, de cum s-au văzut singuri pe scara rulantă, cei doi îndrăgostiți au început să se sărute pasionali, iar tânărul fericit de Alina Eremia nu s-a putut să se abțină și a început să o mângâie pe... blugi.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro