Șicanat de rudele soției decedate, Florin Salam a cedat! Roxana Dobre se va înfuria când va afla ce a făcut manelistul!

Faptul că Florin Salam s-a amorezat de Roxana Dobre nu le-a căzut deloc bine rudelor soției decedate a menelistului, care au început să îi aducă aminte, pe conturile de socializare, față de cine a jurat fidelitate eternă. Mai mult decât atât, când s-a simțit încolțit, Salam a dat o replică care, cu siguranță, o va face să sufere pe femeia cu care și-a anunțat nunta.

După zeci de fotografii postate de surorile Fănicăi, Florin Salam nu a mai putut răbda și a postat un comentariu menit să le liniștească pe rudele fostei sale soții. Mai exact, la o fotografie în care apare Ștefania, prima iubire a manelistului, Salam face o declarație de dragoste care ar putea intra în istorie drept una care dovedește că el o iubește la fel de mult ca și acum mai bine de cinci ani, adică înainte ca Fănica să moară în urma cumplitei boli de care a suferit.

”E primul comentariu pe care îl dau despre nevasta mea, viața mea, pe veci șefa sufletului meu, ochii mei și tot ce însemn eu este ea! Dar aș avea o rugăminte! Vă rog din suflet să mă credeți că eu simt că ei nu îi convine să postați poze cu ea pentru că nu vrea să își întristeze copiii și bărbatul! Ea ne-a dat putere de acolo de sus să trecem peste această supărare exagerată așa că v-aș ruga în numele ei să nu mai postați pur și simplu poze cu ea că ne faceți rău!!!  (...) Și nu uitați! Nu există nimeni vreodată pentru mine în afară de nevasta mea! Credeți-mă, orice știri vedeți și auziți voi despre mine!”, a notat Florin Salam, dându-i astfel o lovitură zdravănă în orgoliul brunetei pe care a cerut-o de curând de soție.


Părând mulțumite de declarația lui Florin Salam, surorile Fănicii au luat foc însă când au aflat de la Spynews.ro că el se va recăsători și au avut grijă să ”îl taxeze” usturător pe manelist., Mai exact, câteva zile la rând, au postat pe contul lui de socializare o melodie cântată chiar de el, în memoria fostei sale soții, semn că le-a deranjat profund faptul că el a recunoscut că se va căsători cu fostul iepuraș Plaboy.

Citește și:

Șocant! Roxana, viitoarea soție a lui Salam a făcut avort


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro