VIDEO / Îl vedeţi în fiecare zi la TV, dar nu ştiai asta despre el! Un accident i-a schimbat întreaga viaţă! Dan Capatos: "Am o cicatrice şi acum la picior!"

Invitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, Dan Capatos a vorbit despre copilăria lui şi despre un accident pe care l-a suferit.

Prezentatorul TV a recunoscut că a fost un copil neastâmpărat, iar din această cauză a avut parte şi de momente mai neplăcute. "Unul mi-a desfăcut şuruburile de la bicicletă şi am căzut. Mi-am spart arcada, am o cicatrice şi acum la picior. A ieşit grăsimea de sub piele. Mi se pare groaznic ce prostii făceam când eram mici", a declarat Dan Capatos, sâmbătă, în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars.

Tatăl lui Dan Capatos, la un pas de moarte

Dan Capatos a trecut prin momente grele atunci când tatăl lui a fost foarte bolnav, dar acum se bucură că acesta şi-a revenit. "Patru luni ne-am chinuit să-l salvăm pe tata. Dacă nu aş fi fost aici să-l ajut din toate punctele de vedere, cred că nu ar fi reuşit. Mi-aş dori ca şi eu la bătrâneţe să am parte de ajutorul ăsta. Cred că ai mei sunt nişte oameni împliniţi. Nu am intrat în găşti de beţivi, de drogaţi. Timp de 19 ani cât am stat la ai mei, ei ştiau mereu unde sunt", a adăugat el.

"Un show păcătos" este o emisiune de divertisment difuzată la Antena 1 și prezentată de Dan Capatos ce poate fi urmărită de luni până joi.

A.B

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Dan Capatos, un "păcătos" sensibil: "Am văzut 46 de ani de căsnicie fericită"

VIDEO / Prima reacție a Israelei, după ce a aflat că soțul ei a fost prins cu o femeie în parc

VIDEO / Israela și-a adus aminte de vremurile bune și a șocat pe toată lumea la ”Un show păcătos”: ”Sper să nu creadă lumea că m-am drogat”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro