Ileana Badiu, anunţ şocant! "Nu-i uşor să treci peste asta"

Frumoasa Ileana Badiu, fost fotomodel pare să aibă planuri mari de viitor. Aceasta a făcut mărturisiri cu greutate la emisiunea "Refresh, by Oana Turcu".

Ileana Badiu este căsătorită din 2008 cu medicul Cătălin Badiu, specializat în cardiologie pediatrică. Împreună au un băieţel, Sasha Constantin, care locuieşte în ţară, alături de vedetă. Timp de 11 ani, Ileana şi medicul au făcut naveta România-Germania.
Astăzi, în emisiunea "Refresh, by Oana Turcu", Ileana a mărturisit că mai vrea un copil. De asemenea, a oferit cât de detaşat s-a putut detalii despre sarcinile pe care le-a avut în trecut şi pe care, din nefericire, le-a pierdut.

"Ne gândim serios să mai avem un copil. S-au întâmplat cazuri şi cu întreruperi de sarcină. Nu-i uşor să treci peste asta. N-am rămas însărcinată vreo şapte ani, fără nicio explicaţie. La un moment dat am fost la un specialist în Germania care mi-a spus că nu pot avea copii pe cale naturală. În momentul acela am pus totul în cui, complet. Atunci când m-am relaxat complet ştiind că nu o să rămân însărcinată, am rămas însărcinată. După ce m-am resemnat, s-a întâmplat imediat după ce ne-am căsătorit"

Emisiunea "Refresh, by Oana Turcu" poate fi urmărită în fiecare sâmbătă la orele 16.00, doar pe Antena Stars.


Sursă foto: captură Antena Stars

A.C.

Citeşte şi:
Ileana Badiu, apariţie într-o scenă de amor la doar 17 ani! Cum a reacţionat tatăl ei după ce a aflat vestea?

Sexy la 40 de ani! Cum arată Ileana Badiu în costum de baie

Ileana Badiu, revoltată de comportamentul Mihaelei Rădulescu! O face praf pe diva de la Monaco!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro