Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. Cornel Galeş, soţul artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul"

Cântăreaţa Ileana Ciuculete a murit în braţele soţului, Cornel Galeş, în dureri mari. La scurt timp de la trecerea în nefiinţă a artistei, soţul ei, Cornel Galeş, a făcut declaraţii cutremurătoare.

Ileana Ciuculete a dus boala pe picioare fără să se plângă. Cu doar câteva zile înainte să moară a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, care a debutat rapid, i-a făcut ficatul să cedeze şi, la scurt timp, artista a decedat.

"Nu mai supără pe nimeni, lăsaţi-o pace. Ai apă vie să-i dau zânicii să se trezească. Uite, e aici, dar nu vrea să vorbească nici cu tine.

 Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta (nr.- boala), a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic, n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie. Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart. Am văzut Iadul. Nu a mai putut să facă nimic. Dă-mi şi mie apă vie, o picătură pentru zâna mea. Atât vreau", a s;pus Cornel Galeş imediat după moartea artistei, la o emisiune de la Kanal D.

Ileana Ciuculete a murit

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.
Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro