Ileana Ciuculete, apariţie bizară în visele celor dragi! Elena Merişoreanu, cutremurată de ceea ce i s-a arătat: "Mi-a zis părintele să..."

Ileana Ciuculete şi Elena Merişoreanu © Facebook/ Răi da' Buni

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu o lună, dar nici acum nu a plecat din inimile celor dragi. Chiar şi acum, Elena Merişoreanu o visează pe regretata sa prietenă şi este cutremurată de ceea ce i s-a arătat.

Elena Merişoreanu era una dintre cele mai bune prietene şi confidente ale Ilenei Ciuculete. Chiar dacă a trecut mai mult de o lună de zile de moartea cântăreţei, aceasta apare în visele celor dragi. 
"Am visat-o după 10 zile. Eram undeva, lume foarte multă, nu ştiu aca era spectacol sau filmare. La un moment dat o văd pe ea că vine şi zic <<Vai Ileana, ce ie frumoasă ai, e nouă>>. <<Da, e nouă>>. Şi când mă uit în jos zic <<Vai de mine, dar te faci de râs. Cum, aşa scurtă fusta asta pe tine, de ce n-ai pus subfusta?>>. Zice: <<Aaa, lasă că vine Cornel şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă>>.(...) Şi a plecat şi s-a întors şi chiar aşa a făcut: <<Zânica, să nu uiţi când faci colivă să îmi fai şi mie>>. (...) Mi-a zis părintele să fac de două ori, că aşa e bine", a declarat Elena Merişoreanu în emisiunea "Răi da' Buni".

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro