Ileana Ciuculete NU a luat 1 LEU din pensia oferită de statul român! Soţul artistei a dezvăluit adevăratul MOTIV

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Ileana Ciuculete a muncit vreme de 51 de ani şi, deşi avea posibilitatea să primească o pensie, artista de muzică populară a refuzat acest lucru atunci când a împlinit vârsta care i-ar fi permis să depună actele necesare. Cornel Galeş, soţul regretatei cântăreţe, a mărturisit în cadrul unui interviu cum a ajuns solista la această decizie.

Ileana Ciuculete nu şi-a dorit să îşi facă dosarul de pensie, pe care ar fi putut să-l depună în urmă cu doi ani. Cornel Galeş a povestit că regretatei artiste de muzică populară i-a fost ruşine de locuitorii României care trăiesc în condiţii mai vitrege şi a decis să se întreţină din banii câştigaţi în urma concertelor.

În ţara noastră, legea permite femeilor să iasă la pensie la 63 de ani, iar stagiul minim de cotizare e de 15 ani. Regretata cântăreaţă Ileana Ciuculete a muncit cu dispensă încă de la 14 ani la orchestra de muzică populară "Doina Olteniei" a Filarmonicii din Craiova. Artista de muzică populară a mai lucrat cu carte de muncă la Ansamblul Danubius din Drobeta Turnu Severin, la Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova şi la Ansamblul "Căuşul" din Scorniceşti, unde a fost prim-solistă. 

" Ea a plecat foarte ușor, nu a deranjat pe nimeni. A plătit toate dările, are fișa fiscală pe zero, dragă de ea. Nu a luat un leu din pensie pentru că n-a putut și chiar n-a vrut. A spus: unde să mă duc eu să-mi bag cererea de pensionare când uite ce se întâmplă în țara asta. Efectiv, nu a deranjat pe nimeni", a povestit soţul Ilenei Ciuculete în cadrul unui interviu.

Ileana Ciuculete a încetat din viaţă la 65 de ani, iar de-a lungul timpului, artista de muzică populară şi-a ascuns vârsta.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro