Ileana Ciuculete, trădată pentru bani de un apropiat! S-a întâmplat după moartea artistei!

Sâmbătă a fost, probabil, cea mai grea zi pentru toată suflarea muzicii populare româneşti. Familia, prietenii şi fanii au condus-o pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete, care îşi doarme acum somnul de veci în Cimitirul Străulşti 2. Cu toate acestea, regretata artistă a fost trădată de unul dintre cei mai buni prieteni. 

Chiar dacă în urmă cu câteva zile Nelu Ploieşteanu povestea reporterilor Spynews.ro despre clipele minunate petrecute alături de regreatata Ileana Ciuculete, marele lăutar a fost, fără doar şi poate, marele absent de la înmormântarea artistei. Muzicantul a preferat să facă show, în provincie, la un eveniment, în loc să fie alături de familia Ilenei Ciuculete pe ultimul drum al acesteia. 
Contactat de reporterii Spynews.ro, Nelu Ploieşteanu a încercat să-şi justifice absenţa de la înmormântarea bunei sale prietene. „ Sunt plecat din Bucureşti. Am avut două cântări, aici, în Galaţi. Sunt foarte prins, zilele acestea! Acum merg la un studio de înregistrări, fac o piesă, cu cineva de aici”, ne-a declarat artistul. 
Simţindu-se cu musca pe căciulă, celebrul lăutar a încercat să dreagă busuiocul în ceasul al doisprezecelea. „O să îl sun pe Cornel să-i transmit toate găndurile bune. O să-i explic că îmi pare nespus de rău pnetru cele întâmplate şi mai ales pentru că nu am putut să ajung la înmormântare”, ne-a mai spus Nelu Ploiesteanu. 
Cântăreața Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România. 
Nelu Ploieşteanu s-a născut pe data de 16 Decembrie 1950, în localitatea Ciorani. Pe numele său din buletin Ion Dumitrache, acesta este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi de muzică lăutărească de la noi din ţară. În cariera sa, Nelu Ploieşteanu a colaborat cu nenumăraţi artişti, printre care maeştrii Gheorghe Dinică şi Stefan Iordache. „A fost o satisfacţie profesională, dar şi una sentimentală”, a mărturisit muzicianul. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro