Ilie Dumitrescu, un client greu de mulţumit! Fostul mare fotbalist a făcut instrucţie cu angajaţii unui magazin din Capitală / VIDEO EXCLUSIV

+6 click pentru
galerie

Ilie Dumitrescu, un client greu de mulţumit! Fostul mare fotbalist a făcut instrucţie cu angajaţii unui magazin din Capitală / VIDEO EXCLUSIV © Facebook

Ilie Dumitrescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai fiţoşi oameni din lumea mondenă din România. Celebru, bogat şi adulat de femei frumoase, fostul star al echipei naţionale este un bărbat greu de mulţumit. 

Zilele trecute, fostul component al „Generaţiei de Aur” a fost surprins de reporterii Spynews.ro într-un centru cormecial situat în partea de nord a Capitalei. Îmbrăcat elegat, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare apariţie publică, Ilie Dumitrescu şi-a făcut apariţia la mall pentru a se relaxa, dar şi pentru a rezova o mică problemă. Mai exact, cel care l-a făcut pe Maradona să plângă la Mondialul din 1994 a profitat de ocazie şi a mers într-un magazin specializat în comercializarea accesoriilor dedicate telefoanelor mobile. Celebrul bărbat a dorit să-şi schimbe folia de protecţie a display-ului. 

Greu de mulţumit, Ilie Dumitrescu nu s-a sfiit să facă instrucţie cu angajaţii respectivului magazin. Fostul mare fotbalist a stat pe capul acestora mai bine de 40 de minute, timp în care oamenii au făcut tot posibilul să-i indeplinească acestuia toate cerinţele. 

Se iubește cu fiica lui Andrei Vochin

Ilie Dumitrescu (48 de ani) formează din nou un cuplu alături de Teodora Vochin, cea care este cu 25 de ani mai tânără decât el. Conform unor surse bine informate, cei doi s-au împăcat în urmă cu aproximativ două luni. 

Dincolo de statutul său de cuceritor, Ilie Dumitrescu este cunoscut ca un mare iubitor de artă. Pe vremea când juca în Mexic, celebrul fost fotbalist a luat lecţii de pictură. Patron de restaurant chiar în Centrul Vechi al Bucureştiului, fostul star al echipei naţionale deţine şi o galerie de artă şi antichităţi, cu peste 60.000 de obiecte. Investiţia l-a costat aproximativ 3,5 milioane de euro.
În cariera sa de fotbalist, Ilie Dumitrescu a evoluat pentru echipele: Steaua, FC Olt, Tottenham Hotspur, FC Sevilla, West Ham United, Club America şi Atlante. În tricoul echipei naţionale, acesta a jucat de 62 de ori şi a marcat 20 de goluri. Ca antrenor, Ilie Dumitrescu a pregătit formaţii ca AEK Atena, PAOK Salonic, Oţelul Galaţi, FC Braşov sau FCSB

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro