Ilie Năstase, declarație șocantă după ce a aflat că a născut fosta soție! Răzvan Vasilescu va lua chip de nebunie

Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a devenit din nou mămică. Ea a născut azi un băieţel perfect sănătos care a luat nota 10 la naștere. Reacţia fostei glorii a tenisului mondial la auzul acestei veşti a fost însă una incredibilă.

Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase a devenit din nou mamă. Ea a dat naştere unui băieţel. Amalia care are din prima căsătorie cu Ilie Năstase două fete, Emma şi Alessia a declarat tot timpul că îşi doreşte şi un băiat. Vis care i s-a împlinit. La auzul veştii că Amalia a devenit din nou mamă, Ilie a avut o reacţie de-a dreptul fabuloasă.

Amalia şi Ilie Năstase, pe vremea când alcătuiau un cuplu

„Îi doresc să fie fericită dar sper ca băiatul să nu semene cu mine pentru că dacă seamănă cu mine înseamnă că are o problemă”, a declarat Ilie Năstase pentru Spynews.ro.


Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a adus pe lume prin cezariană un băieţel de 3, 500 kg şi 53 de cm. Atât mama, cât şi copilul sunt sănătoşi. Marea veste a fost anunţată pe reţelele de socializare de partenerul de viaţă al Amaliei, Răzvan Vasilescu. 

Citeşte şi:

Ilie Năstase recunoaşte că nu se pricepe, dar niciodată nu s-a certat cu Brigitte din cauza asta! Vezi schema care îl scoate din orice încurcătură!

VIDEO! Secretul păzit cu sfințenie al Brigittei! Ce face soția lui Ilie Năstase când crede că nu o vede nimeni


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro