Ilie Năstase se teme de ea! Declaraţii incredibile ale tenismenului despre soţia lui

Ilie Năstase poate sta cât se poate de liniştit în privinţa propriei sale securităţi, de mai bine de un an. Are o armă letală, dar cu toate acestea, temerea fostului mare jucător de tenis vine de-acolo de unde te aşteptai cel mai puţin şi anume chiar de la soţia lui.


Ilie Năstase a spus în exclusivitate pentru Spynews.ro care este de fapt teama lui şi nu este legată de vreun atacator, ci chiar de soţia lui. „Am o armă, dar o ţin închisă într-un seif. Îmi e teamă să nu mă împuşte Brigitte. Cine ştie cum poate reacţiona. Aşa că, e mai bine să ţin pistolul în seif ”, a explicat Ilie Năstase, râzând.

Ilie Năstase nu se lasă de glume nici mort! Crede că Brigitte l-ar putea împuşca

Siguranţa marelui tenismen nu a fost pusă în pericol nici până acum, când a primit statului de parlamentar, acesta deţinând o armă pentru care nu avea nevoie de permis pentru a o deţine. „Până să devin parlamentar aveam în dotare un pistol cu gaze, pentru autoapărare. De când am căpătat statutul de parlamentar am dreptul la o armă letală. Evident, cu permisul aferent”, a explicat Ilie Năstase.

Citeşte şi:

Ilie Năstase recunoaşte că nu se pricepe, dar niciodată nu s-a certat cu Brigitte din cauza asta! Vezi schema care îl scoate din orice încurcătură!

VIDEO! Secretul păzit cu sfințenie al Brigittei! Ce face soția lui Ilie Năstase când crede că nu o vede nimeni


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro