Ilie Năstase surprinde din nou! Declaraţii EXCLUSIVE ale Brigittei! „Acum, doar un buchet de flori”

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează unul dintre cuplurile celebre din showbiz-ul românesc, iar declaraţiile lor fac deliciul publicului de fiecare dată. La fel s-a întâmplat şi acum, când Brigitte a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre ziua ei de naştere, dar şi cadoul primit de la soţul ei.

În urmă cu doar câteva zile Brigitte Sfăt a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, şi chiar dacă nu a mai organizat petreceri, aşa cum o făcea altădată, soţia fostului tenismen a fost copleşită de atenţia familiei şi a prietenilor. „Nu fac mare tam-tam de ziua mea. Va fi ceva liniştit. În tinereţe dădeam de băut şi la 2000 de oameni, dar între timp m-am pocăit”, a declarat Brigitte Sfăt.  


Dacă înainte de ziua ei, una dintre dorinţele Brigittei era ca soţul ei să ajungă în Bucureşti, ei bine acest lucru s-a întâmplat, iar Ilie nu a venit cu mâna goală. „Nici nu concepeam să nu ajungă la ziua mea. Mi-a adus un buchet de flori de ziua mea. Atât”, a spus Brigitte.


Ilie Năstase nu s-a zgârcit însă cu cadourile pentru soţia lui, acesta făcându-i toate poftele, cu doar o lună înainte. „Am fost în vacanţă în Firenze, iar de acolo mi-am cumpărat tot ce mi-am dorit. Orice îmi făcea cu ochiul şi îi spuneam lui Ilie, mi le cumpăra în contul zilei mele de naştere”, a mai spus soţia tenismenului.

Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro