VIDEO / Ilie şi Brigitte Năstase, probleme de sănătate! Cum se simt fostul tenismen şi soţia lui

foto: arhiva

Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte, traversează o perioadă nu tocmai favorabilă din punctul de vedere al stării de sănătate. Fostul tenismen a spus că a făcut hernie, din cauza mersului cu bicicleta.

Ilie nastase

Totul până la sănătate! Ilie şi Brigitte Năstase simt asta pe pielea lor. Fostul tenismen a spus că starea sănătăţii soţiei sale s-a mai îmbunătăţit, după ce aceasta a mai rărit călătoriile cu avionul. Cu această ocazie, Năstase a dezvăluit că nici el nu se simte foarte bine, căci a făcut hernie. Dacă nu este mai atent, acesta ar putea risca să rămână imobilizat la pat.

"Acum se simte mai bine, i-a mai trecut. Nu prea a mai mers cu avionul şi şi-a revenit. Eu, din greşeală, am ieşit cu bicicleta şi am făcut hernie. Nimic grav"
,
a declarat Ilie Năstase la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Ilie Năstase este un fost jucător profesionist de tenis de câmp și unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. Acesta a fost căsătorit de 3 ori şi are 5 copii. În prezent, acesta are un mariaj fericit cu Brigitte Sfăt.

Citeşte şi:

Ilie Năstase recunoaşte că nu se pricepe, dar niciodată nu s-a certat cu Brigitte din cauza asta! Vezi schema care îl scoate din orice încurcătură!

VIDEO! Secretul păzit cu sfințenie al Brigittei! Ce face soția lui Ilie Năstase când crede că nu o vede nimeni

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro