Imagine de colecţie cu Antonia şi Alex Velea. Fanii au "înroșit" butonul de LIKE

Sursa foto: Facebook

Alex Velea şi Antonia au plecat şi ei, la fel cum au făcut şi alţi artişti, într-o bine meritată vacanţă departe de frigul din Capitală. Cei doi şi-au lăsat copilul acasă şi au plecat ca nişte îndrăgostiţi singuri, singurei în Dubai.

Şi, pentru că îi place foarte mult să îşi ţină fanii la curent cu tot ceea ce face, Alex a postat mai multe fotografii în care apare alături de iubita lui, Antonia, de care pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată.

Ultima imagine în care artistul apare alături de Antonia la un etaj superior al unei cladiri de unde lumea pare foarte mică. "Deasupra tuturor" a scris Alex lângă poza care a strâns în mai puţin de 3 ore peste 10.000 de like-uri.

Poveste de dragoste ca în basme

Antonia are în prezent o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care are un băieţel, Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. Maya, în vârstă de 4 ani este fiica Antoniei şi a italianului Vincenzo Castellano.

Citeşte şi:

Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre întâlnirea cu fata Antoniei: "Am fost într-o ipostază în care nu am mai fost până acum!"

Imagine de colecţie! Cum s-a fotografiat Alex Velea cu Dominic? Fanii au „înroșit” butonul de „LIKE”!

Scârbos sau drăgăstos? Imaginea cu Alex Velea care i-a împărţit pe fanii artistului în două tabere. "O faci geloasă pe Antonia"

VIDEO / S-a născut un star! Chiar dacă are doar un an, băiatul Antoniei şi al lui Alex Velea ştie să cânte la orgă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro