Imagine de colecţie. Cum arată fetiţa nenăscută a Sânzianei Buruiană ?

Sursa Foto: arhiva

Sânziana Buruiană aşteaptă să devină mămică din clipă în clipă. Blondina nu îşi doreşte nimic mai mult decât să îşi strângă fetiţa în braţe, iar acest lucru se vede în tot ceea ce face.

În urmă cu puţin timp, Sânzi a postat pe o reţea de socializare ultima ecografie pe care a făcut-o, în care se poate observa foarte clar faţa fetiţei care urmează să se nască în cel mai scurt timp. "Fetiţa mea frumoasă. Abia aştept să te ţin în braţe", a scris blonda lângă imagine.

Toată lumea se aştepta ca Sânziana Buruiană să nască înainte de sărbătorile de iarnă, dar doctorul a sfătuit-o să aştepte până în 2016.

"Am hotărât să mai aştept până după Anul Nou. E bine şi pentru ea, să nu o grăbesc. Aş fi vrut să se nască astăzi de Sf. Ştefan ca să se numească Ştefania, dar încă nu dă semne. Doctorul mi-a spus şi el că mai pot aştepta până după Anul Nou", a declarat Sânziana Buruiană pentru Spynews.ro anul trecut.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015. Cei doi formează un cuplu de doi ani de zile. Miresica este însărcinată şi o să devină mămica unei fetiţe.

T.S

Citeşte şi:

EXCLUSIV. A început numărătoarea inversă. Sânziana Buruiană a hotărât data naşterii

VIDEO / Sânziana Buruiană, speriată de moarte de urmările sarcinii! Fricile au pus stăpânire pe ea cu câteva zile înainte de naştere

VIDEO / Îl iubeşte, dar nu-l poate stăpâni! Sânziana Buruiană, apariţie de senzaţie la "Ham Talent" alături de căţelul ei!

Sânziana Buruiană, apariţie de senzaţie la "Un show păcătos"! Mai are câteva zile şi naşte, dar nu renunţă la decolteurile adânci


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro