IMAGINE EMOŢIONANTĂ. Horia Brenciu e mândru tată! Nu e fiica lui de sânge, dar inima lui e suficient de mare

Fermecătorul Horia Brenciu nu se afişează la fel de mult cu fetele lui ca celelalte vedete, dar şi când o face... E sărbătoare naţională!

Îmbrăcaţi în portul popular, Andreea şi Horia s-au fotografiat cu zâmbetele până la urechi. Andreea este fata cea mare a cântăreţului şi are acelaşi zâmbet larg şi cald ca şi tatăl său.


"S-aveţi o dimineaţă ca fata mea cea mare, Andreea, frumoasă şi... populară!", a scris Brenciu în descrierea fotografiei.

Horia Brenciu este un artist desăvârşit, un om dedicat divertismentului, dar şi un familist convins. Acesta s-a făcut remarcat din postura de prezentator de televiziune. A urmat apoi cariera muzicală, devenind unul dintre artiştii de prestigiu din ţara noastră. Artistul şi soţia lui, Alice Dumitrescu îşi cresc cu mândrie cele trei fete, Andreea şi Maria fiind fiicele vitrege ale artistului, dintr-o relaţiei anterioară a soţiei sale, dar pe care le creşte asemenea unui tată natural. Horia şi soţia lui au împreună o fetiţă, pe Mina, în vârstă de doi ani.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Ştefan Bănică, conflict cu colegii lui de la X Factor. Taie în carne vie!

Gestul emoţionant pe care l-a făcut Horia Brenciu pentru tatăl său în timpul concertului! Imaginea a bătut recordul la numărul de like-uri

Aşa nu l-ai văzut niciodată! Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi în timpul concertului său! Spectatorii au rămas fără cuvinte


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro