Imaginea care a pus internetul pe jar. Ce i-a spus Kate Winslet lui Cate Blanchett la Premiile Oscar

Kate Winslet, Cate Blanchet și Brie Larson / foto: Twitter

Trei dintre cele mai iubite actrițe ale momentului, Cate Blanchett, Kate Winslet și Brie Larson, au fost surprinse într-un moment care le-a dat de gândit multora.

Cele trei actrițe au petrecut împreună la Premiile Oscar, iar fotografii au reușit să obțină câteva instantanee în care cele trei se bucură foarte tare.

Kate Winslet, protagonista din Titanic, le-a uimit pe colegele sale cu o veste care le-a făcut să se bucure extrem de tare, iar toată lumea s-a gândit la posibilitatea ca fosta colegă de platou a lui Leonardo DiCaprio este însărcinată din nou, ținând seama de faptul că mâna lui Cate Blanchett s-a îndreptat imediat către pântecul lui Kate.

Dacă ar fi adevărat zvonul, acesta ar fi cel de-al patrulea copil al actriței Kate Winslet.

Kate Elizabeth Winslet (n. 5 octombrie 1975, Reading, Anglia) este o actriță britanică.

Deși a jucat multe personaje de-a lungul carierei, probabil este cel mai bine cunoscută pentru performanțe ca Juliet Hulme în Heavenly Creatures (1994), Rose DeWitt Bukater în cel mai mare film din toate timpurile, Titanic (1997), și Clementine Kruczynski în Eterna strălucire a unei minți neprihănite (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) (2004).

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro