Imaginea care i-a pus pe toţi pe gânduri! S-a apucat fiul cel mare al lui David Beckham de droguri şi alcool?

Sursa foto Hepta

Brooklyn Beckham, fiul celebrului cuplu britanic Victoria şi David Beckham, a postat în urmă puţin timp o fotografie în care arată ca şi cum doar ce s-a trezit după o seară cruntă de beţie.

Fotografia a creat isterie printre fanii tânărului de 16 ani, care i-au spus prin mai muşlte comentarii că este ceva ciudat cu acea poză.
"Eşti foarte urât, ce s-a întâmplat cu tine?", a scris revoltat unul din fanii lui Brooklyn, care a împlinit la începutul lunii martie frumoasa vârstă de 16 ani.

Copilul unor părinţi celebri

Legenda fotbalului intenaţional, David Beckham a cunoscut-o pe Victoria Adams în 1997, după ce aceasta a participat la un meci al echipei Manchester United. Doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, pe 4 iulie, atunci când Brooklyn avea doar câteva luni.

Brooklyn Beckham mai are doi fraţi şi o soră: Romeo James (născut în 2002 la Londra), Cruz David ( născut în 2005 la Madrid) şi o soră, Harper Seven, născută în 2011, în Los Angeles)

T.S

Citeşte şi:
David Beckham iubeşte necondiţionat! Cel mai sexy fotbalist din lume şi-a făcut un nou tatuaj care va frânge inimile femeilor

David Beckham ar trebui să-şi facă griji? Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă soţia lui, Victoria

FOTO David Beckham a renunţat la haine! Imagini incendiare de la ultimul pictorial al fotbalistului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro