Imaginea cu care Roxana de la „Mireasă pentru fiul meu” și-a alertat fanii! Ce a pățit?

Roxana Foto: facebook

În casa „Mireasă pentru fiul meu”, Roxana a fost tot timpul acuzată de către telespectatori că nu face suficientă mișcare și că a luat prea multe kilograme în plus în timpul competiției.

După ce a hotărât să iasă din casă, blondina mereu cu zâmbetul pe buze s-a transformat radical și a slăbit considerabil. Telespectatorii au observat acest lucru în finala sezonului trecut, când a fost invitată la petrecere.

În ultima fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de socializare, Roxana arată mult mai slabă, însă are o mină tristă și nu zâmbește, așa cum și-a obișnuit prietenii, iar aceștia au observat acest detaliu și au întrebat ce s-a întâmplat.

Prietenoasă, Roxana le-a răspuns acestora că este doar puțin serioasă.
 
„Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

V.M

Citește și:


Ce s-a întâmplat cu Roxana şi Andrei, după ieşirea din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Te-ai dovedit deşteaptă Roxana"

Andrei şi Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au despărţit definitiv: "Decizia a fost a lui, iar eu i-am respectat-o"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro