Imaginea pe care o aştepta toată lumea. Antonia şi Alex Velea, alături de Maya şi Dominic

Este imaginea pe care fanii Antoniei, dar şi ai lui Alex Velea o aşteptau. Cei doi cântăreţi apar în aceeaşi fotografie alături de Dominic, dar şi de Maya, fiica artistei din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Maya locuieşte în Italia, cu familia tatălui ei, şi chiar dacă Antonia îl are acum pe Dominic, iar mare parte din atenţia ei se îndreaptă spre el, nimic nu poate să înlocuiască dorul de fiica ei.

Aşa cum spunea nu de puţine ori, Antonia îşi doreşte să petreacă mult mai mult timp în preajma fiicei sale şi se pare că această dorinţă îi este împărtăşită şi de fanii ei care vor s-o vadă fericită pe deplin.

Un internaut cu multă imaginaţie s-a jucat cu un program de editat şi a creat un adevărat portret de familie. Maya, Dominic, Antonia şi Alex Velea apar în aceeaşi imagine. Chiar dacă fotografia nu este reală, aceasta poate să fie un pas mic spre o reuşită mare.

Se iubeşte cu Alex Velea

Antonia are în prezent o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care are un băieţel, Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. Maya, în vârstă de 4 ani este fiica Antoniei şi a italianului Vincenzo Castellano.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

N-a fost niciodată mai vizibil! Sfârcul Antoniei ieşit ca o antenă prin bluză!

În sfârșit, s-a decis! Spynews știe cât trebuie să plătească Antonia pensie alimentară pentru Maya! Suma nu e deloc de neglijat!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro